BröllopsGuiden

Månadens bröllopsbild April 2004


Månadens bröllopsbild
Foto Lars-Göran Hagman
Sanna & Patrick Hagman
vigdes den 2 augusti 2003 Utö kyrka i Stockholms skärgård.
Bröllopsdagen:

Vi älskar Stockholms skärgård och det kändes helt rätt att bröllopet hölls på Utö, där vi dessutom firade vår första midsommar tillsammans!
Utö kyrka kallas ofta skärgårdens katedral och är oerhört vackert belägen med havet på ena sidan och sommarängar på den andra.
Vigselakten var fantastiskt stämningsfull och väldigt personlig, tack vare prästen och solisten. Patricks söner var brudnäbbar, en uppgift de genomförde med bravur!
Från kyrkan for brudparet i en vacker träbåt från 20-talet och gästerna i en chartrad båt. Vid Gruvbryggans hamn for vi vidare uppför backen till Utö Värdshus med häst och vagn.
Det var många som väntade på färjan i hamnen och när vi för iväg fick vi en rungande applåd och spontana hurrarop - det var riktigt roligt! Med utsikt över havet dukades det upp en fantastisk skärgårdsbuffé för våra 70 gäster. En vän spelade cello under mottagningen och stämningen var avslappnad.
Efter ett par timmar tog de flesta färjan till stan medan vi intog middag med den närmaste familjen, ungefär 25 gäster. Det var väldigt mysigt och det hölls lite tal och sång. Efter bröllopstårtan slöt några fler upp och det blev dans, något barnen särskilt uppskattade - de ville aldrig gå och lägga sig!
Vi fick verkligen det skärgårdsbröllop vi drömt om. Ett underbart vackert minne för livet!

Sanna & Patrik