BröllopsGuiden

Månadens bröllopsbild Augusti 1998

Månadens bröllopsbild augusti
Fotograf var parets goda vän Per Cedborn
Carina Ottosson och Per Granqvist vigdes den 23 maj 1998 i Lovö kyrka, Ekerö. Tärna och marskalk var Jenny Timmer och Peter Hultberg, brudnäbbar var parets barn Mimmi och Måns Granqvist. Vigselförrättare var Carl Aumalis.
Bröllopsdagen:
Efter frukost tillsammans med barn och svärföräldrar skjutsade min oäkta hälft mig till "brudbutiken" där jag skulle frissas, sminkas och kläs inför den stora dagen.

Eftersom vi var tidiga hann vi sitta en stund i bilen alldeles för oss själva och prata.

Väl uppe i butiken fick jag även min brudbukett som fick korrigeras en aning innan jag var helt nöjd. Sedan åkte Per hem för att ta sig an den något ovana uppgiften att ikläda sig frack.

När min håruppsättning väl var cabrioletsäkert sprayad, vi skulle åka i en Chrysler New Yorker -57:a cab, så bokstavligen hoppade jag i klänningen, slängde i mig två huvudvärkstabletter och rusade ner till taxin för färd till fotograf och väntande brudgum.

Brudgummen var stilig, kyrkan vacker, gästerna var komna och brudföljet nervöst.

Nu var det dags för att gå upp för altargången. Allt var mycket vackert och som vi hade planerat och vi blev då äntligen gifta efter tio år tillsammans.

Middag med dans hölls på Åkeshofs slott. Vi "smet" iväg till vårt hotell vid midnatt efter god mat, tårta & brudvals. Där fick vi champagne och jordgubbar.

När jag tagit ur alla 32 hårnålar kom vi då i säng efter en lång dag, för att åter väckas 04.30. Planet mot Korfu lyfte kl. 07.00. Härligt med en veckas semester, trots den tidiga timmen, efter allt planerande och fixande. BARNFRITT!