BröllopsGuiden

Månadens bröllopsbild December 2004


Månadens bröllopsbild
Foto Remnses fotoateljé, Mjölby
Sabine Lindqvist & Claes Gunnarsson
vigdes den 3 juli 2004 i Lundby kapell, Mjölby
Bröllopsdagen:

Vi träffade varandra mycket sent i livet, vi hade inte varit gifta tidigare hade heller inga barn sedan tidigare! Claes är -54 och Sabine -63, synnerligen ovanligt!!

Vigseln var ett fantastiskt ögonblick där vi förde samman våra själar och våra underbara släktingar samt de närmaste vännerna! Det var en förtrollad dag, regnet öste ner hela dagen men himlen sprack upp exakt 10 min före vigseln, solen sken och torrlade hela Mjölby samt hela tiden vi befann oss utomhus på en gammal bygdegård där gästerna skulle bo och där middagen skulle ske!

Vi vigde oss i ett gammalt kapell i en annan del av staden, precis perfekt för den närmaste skaran av anhöriga och vänner, därefter bilparad mot gården! Alla möttes av champagne och spelmansensembel, vi som par var runt i naturen och blev fotograferade i solen när gästerna lärde känna varandra och minglade! Festen ordnades med middag i lokal som såg ut som ett 17 - hundratals våning ovanför ett museéum och det blev sååå lyckat!

Det förekom inget program, så alla fick tala när de kände att det var dags och när de själva ville, valsen gick fint, tårtan var gudomlig och paketöppningen en upplevelse som slår alla julaftons- och födelsedags uppleverser...de älsta gick till sängs, partyfolket blev kvar...och slutligen försvann brudparet till Mjölby's enda hotell, stadshotellet, samt enda sviten med bubbelbadkar och champagne...sedan levde de/lever de lyckliga i alla sina dagar!!

Sabine & Claes