BröllopsGuiden

Månadens bröllopsbild Januari 2004


Vinnare av "Årets Bröllopsbild 2004"
Månadens bröllopsbild
Foto Pontus Strålin
Camilla och Lars Dahlin
vigdes den 10 augusti 2002 i Sundborns Kyrka, Falun.
Bröllopsdagen:

Vi gifte oss 10 augusti 2002 i Sundborns kyrka utanför Falun, på vad som kändes som en av sommarens varmaste dagar. Gästerna var varma redan innan de kom till kyrkan och eftersom Sundborns kyrka är en träkyrka så gav den ingen svalka. Några av gästerna var, som det sig ju bör på ett bröllop i Dalarna, klädda i folkdräkt och att de inte svimmade i kyrkan förvånar oss fortfarande.

Camillas släktingar äger en fotobutik, där hon dessutom tidigare varit anställd, och när vi beslutade oss för bröllop var valet självklart att be hennes gamla arbetsgivare och släkting Pontus om hjälp, vilket han till vår eviga tacksamhet tackade ja till.

Vigselceremonin blev, trots värmen, ett fantastiskt minne. Vi utförde en rekordsnabb marsch upp längs kyrkgången, även fast Canon i D av Pachebel är ett långsamt stycke. Camillas röst bar, dock med tvekan, under löftena och hon klarade tårarna vilket ingen av oss hade trott. Lisbeth Svensson sjöng Elton Johns "Your Song" och Åsa Jinders "Av längtan till dig" innan vi fick kyssas för första gången som man och hustru. Till tonerna av Pettersson-Bergers "Sommarsång" fick vi sedan åter tåga ut i sommarsolen och ta emot gratulationer och känna hur all nervositet rann av oss.

Bröllopsmiddag hölls på Bergalid i Falun, ett gammalt pampigt stenhus som Frimurarna i Falun äger. Där serverades trerätters middag och sedan var det dans resten av kvällen. På måndagen tog vi flyget till en vingård i Toscana där vi kunde koppla av tillsammans och njuta av att vara nygifta.

Att gifta sig var en fantastisk upplevelse och det var otroligt roligt att kunna dela dagen med släkt och vänner och vi har så många fina minnen, inte minst genom alla foton som togs under dagen.

Varma hälsningar,

Camilla & Lars