BröllopsGuiden

Månadens bröllopsbild Juni 2001

Månadens bröllopsbild juni
Lars och Kristina Wiklund
vigdes den 8 juli 2000 i Styrnäs Kyrka, Sollefteå.
Bröllopsdagen:

Drömmen som gick i uppfyllelse

Våra blickar möttes för första gången våren 1998 utanför herrgården på Gålsjö Bruk. Gålsjö ligger i hjärtat av Ångermanland och anledningen till att vi strålade samman på denna plats var en veckoslutskurs som vi båda skulle delta i. Ganska snart insåg vi att något alldeles speciellt fanns i luften.
Det hände inget mellan oss då, men livets pusselbitar gjorde det osannolika möjligt -några månader senare började vi att arbeta tillsammans! Vi tänkte nog båda vid detta tillfälle – hjälp vad kommer att hända nu?
Redan efter en månad blev vi ett par, fast beslutna att dela resten av livet med varandra. Allt kändes helt rätt och snart började vi se oss om efter en lämplig kyrka för vårt bröllop. Styrnäs kyrka med sitt underbara läge vid Ångermanälven blev vårt naturliga val.
Den 8 juli 2000 sade vi ja till varandra inför Gud, prästen, samt ett 60-tal av våra släktingar och vänner. Det blev verkligen ett drömbröllop! Brudgummens far hade dagen till ära komponerat en egen bröllopsmarsch till oss - "Sommarbröllop". Toastmastern, som för övrigt är brudgummens allra första barndomsvän, sjöng under vigseln en mycket rörande kärlekssång från Skottland - "Flicka ligg nära". Best man var brudgummens äldre bror och tärna var brudens bästa väninna.
Middagen hölls naturligtvis på Gålsjö Bruk, vår mötesplats där vi också förlovade oss våren 1999. Vi åt och drack gott, dansade och sjöng långt in på småtimmarna. Alla var glada och njöt av tillställningen, vilket också bidrog till att vårt bröllop blev helt perfekt. Dagen efter reste vi på smekmånad till Algarve i Portugal, där vi njöt av solen, havet och varandra.

Kristina & Lars