BröllopsGuiden

Månadens bröllopsbild Juni 2003


Månadens bröllopsbild juni
Foto Johan Eriksson
Maria och Anders Brundin
vigdes den 24 aug 2002 i Sköldinge Kyrka, Sköldinge.
Bröllopsdagen:

Den svarta bruden!
Vårt bröllop blev precis så underbart som vi hade hoppats på. Vi gifte oss i Sköldinge kyrka den 24 augusti år 2002.

Det hade varit en underbar sommar så vi började faktiskt bli lite oroliga att vädret inte skulle hålla i sig, men det gjorde det.

Jag har under hela min uppväxt skämtat om att jag skulle ha en svart klänning på mig när jag gifter mig , och nu när det då äntligen blev av så fanns inget annat alternativ. Jag fick den uppsydd av min blivande svägerskas mamma och vi hade jätteroligt eftersom det var ingen som skulle få se den före bröllopet.
Anders ville inte heller vara en traditionell brudgum, han hyrde en mörktmossgrön bonjour och under den hade han en blommig väst. Han var underbart stilig. Eftersom luktärter är min favoritblomma blev det en bukett beståendes av luktärter och brudslöja.

I kyrkan sjöng en av mina barndomsväninnor för oss, det var ”Kärleken förde oss samman” av Ulf Lundell och ”Öppna din dörr” av Tommy Nilsson. Eftersom vi ville ha en enkel fest så hade vi valt att ha buffé och det fungerade jättebra för oss. Under det att vi åt skedde det en hel del galna upptåg och överraskningar.

Att summera den här dagen är inte svårt. Det var den hitintills lyckligaste dagen i vårat liv, helt underbar.

Maria & Anders Brundin