BröllopsGuiden

Månadens bröllopsbild Juni 2004


Månadens bröllopsbild
Foto Johannes Van Kan
Susanna Myrsell-Grant & Lachlan Grant
vigdes den 2 januari 2004 på Kawatea Farm, Okains Bay
i Banks Peninsula, Nya Zeeland.
Bröllopsdagen:

Efter nästan 6år tillsammans bestämde vi oss för att överaska våra familjer med ett bröllop. Brudgummen kommer från Nya Zeeland och vi bokade en resa dit i november 2003 och åtta veckor framåt. Vi bestämde oss för ett datum för bröllopet (2/1-2004) och började planera en del ifrån Sverige, men det mesta fixade vi på sex dagar i Nya Zeeland. Klänning, frisör, blommor, middag och alla andra små detaljer. Det var stressigt men jättekul. Vi lyckades t om få tag på en Nya Zeeländsk präst som kunde prata svenska, som var villig att viga oss.
Vi höll allt hemligt ända fram till den sekund som ceremonin skulle äga rum.

För att få hela familjen till det ställe där bröllopet skulle hållas, bjöd vi dit alla på "lunch" den dagen. Alla dök upp och hade inte den minsta aning om vad som skulle ske. När vi kom ut i våra bröllopskläder och musiken spelande tog det flera sekunder innan folk verkligen fattade vad som skulle hända. Det blev många glädjetårar och en underbar ceremoni utomhus i en jättevacker trädgård i 30 graders värme och strålande sol. Festen hölls i trädgården efteråt. Värdparet fixade allt-middag, champagne och bröllopstårta. Vi fick bara njuta av det hela!

Bröllopsnatten spenderade vi i den underbara bröllopssviten med egen terrass och fantastisk utsikt över bergen. Vår bröllopsdag blev otroligt lyckad och verkligen ett minne för livet, även för våra gäster.

Susanna & Lachlan