BröllopsGuiden

Månadens bröllopsbild Mars 2001

Månadens brudpar mars

Foto Ateljé Klang, Göteborg
Emma Loberg Fornander & Carl Fornander
vigdes den 15 juli 2000 i Örgryte G:a Kyrka, Göteborg.
Bröllopsdagen:

Jag och min man gifte oss lördagen den 15 Juli i Örgryte G:a kyrka. Det var en av de få dagarna under sommaren då vi hade sol och riktigt fint väder här i Göteborg – något vi naturligtvis var mycket tacksamma för.
Örgryte G:a kyrka är en underbar liten kyrka ifrån 1800-talet, och det kändes väldigt stämningsfullt att skrida uppför altargången vid min pappas arm, medan Calle stod och väntade framme vid altaret – så stilig i frack.

Själva vigselakten gick så fort att det nästan kändes overkligt, men Calles syster Karin sjöng för oss – Kärleken förde oss samman och From this moment on – så fint att det tårades i ögonen på oss båda.
Efter bröllopet åkte vi alla till Erik Dahlbergsgatans Festvåning där vi åt, drack, lyssnade på underbara tal och framför allt dansade till klockan två på natten. Jag och Calle hade bestämt oss för att bryta den fåniga traditionen att brudparet ska lämna festen först – istället stannade vi kvar och njöt till fullo av vår bröllopsfest. Kvällen avslutades på Hotell 11 där vi tillbringade bröllopsnatten med skumbad, champagne och jordgubbar – och grillchips ifrån minibaren!

Tack alla underbara människor som ville vara med och dela denna dagen med oss – det blev verkligen ett minne för livet.

Emma & Calle