BröllopsGuiden

Månadens bröllopsbild November 2001

Månadens bröllopsbild november

Foto Atelje Nunan, Västervik
Ann-Kristin Johansson och Johan Cederbaum
vigdes den 4 augusti 2001 i Ankarsrums kyrka.
Bröllopsdagen:

Det hade regnat hela natten och morgonen var grå. Molnen skingrades så sakteliga och solen letade sig fram. När så kyrkklockorna ringde lyste solstrålarna in i kyrkan och spred ett vackert ljus. Utanför stod vi på darriga ben, något tagna av stundens allvar. Hand i hand tågade vi in till "Anthem" ur Chess, och det var svårt att hålla alla känslor i styr.
Efter vigseln blev vi översköljda med både risgryn och ros-blad, och vi hade fullt upp med att värja oss från alla attacker!
Tillsammans med våra gäster "tågade" vi sedan ned till tågstationen, för att, via smalspår, gemensamt färdas till värdshuset Den Gröna Tuppen. Väl framme bjöds det på en förrättsbuffet under bar himmel i strålande solsken. Senare flyttade vi in för att inta resterande del av middagen sittande.
När bröllopstårtan blivit uppäten blev det så dags för bröllopsvals utomhus till skenet av brinnande marschaller. Det var en underbar dag som vi alltid kommer minnas och tänka på då dagen ibland blir grå, och inte spelade det oss någon som helst roll att det började ösregna klockan två på natten, för då hade min man precis burit mig över tröskeln till vårt hotellrum!

Anki & Johan