BröllopsGuiden

Månadens bröllopsbild Oktober 1999

Månadens bröllopsbild oktober

Risregn...

I samband med att vi, Urban och Linda Häggström (fd Nilsson) "firade" 10 år tillsammans valde vi att bli ett äkta par. Vigseln ägde rum Lördagen den 14 augusti-99 i Kalix kyrka.
Bröllopsdagen:
Den blivande maken hade inte fått se sin brud före bröllopet, men å andra sidan hade inte jag fått se ringen. Mamma hade sytt klänningen, precis som jag ville ha den, och brudbuketten bestod av framförallt solrosor och murgröna.
Vädret hade varit gräsligt hela veckan men lagom till bröllopet sken solen från en molnfri himmel.
Vi möttes hos frissan innan vi skulle åka till fotografen och ta bilderna - före vigseln. Men det gick inte så bra... Fotografen hade glömt bort oss!!!! Vi ringde säkert en gång var femte minut, vi sökte honom hos hans dotter och vi ryckte i dörren säkert tjugo gånger i hopp om att "nu skulle den gå upp". Men icke... När det var 15 minuter kvar till vigsel gav vi upp och satte oss i bilen och åkte en extra sväng innan vi for till kyrkan - snuvade på studiobilderna vår egen dag!!! (han ringde dagen efter och trodde det var då vi skulle gifta oss!!!)
Men det var ju inte så mycket att göra åt. Vi skrattade bort det och sa att nu måste ju vårt missöde ha inträffat. Och det hade det. Resten gick toppen fint. Det var tjusigt i kyrkan, vi var inte nervösa, ingen snavde eller sa fel. Och framförallt: Prästen kom!!!
En halvtimme senare var vi herr och fru Häggström.
Efter "privat" fotografering (folk fick order att fotografera som sjutton så att vi skulle kunna få några fina kort att förstora och göra tackkort av) åkte vi iväg till en bygdegård där det bjöds på sommarbuffe´, kaffe och traditionell bröllopstårta i tre våningar till våra 40-talet gäster.
Dagen blev precis så fin som vi önskat och vi vill tacka alla som hjälpt till att ordna för denna dag.