BröllopsGuiden

Månadens bröllopsbild September 2000

Månadens bröllopsbild september
Foto Paul Rondahl
Håkan & Lisbeth.Berglund gifte sig i Hejdeby kyrka den 21 juni-2000 av prästen John Andersson.
Bröllopsdagen:
Den stora dagen som vi båda längtat efter, 7 år som par.Vi ville ha en enkel och minnesvärd ceremoni och valde därför att göra bröllopsresan i samband med en semester utan att våra nära och kära skulle få veta om något. Målet var Gotland. Vi tog därmed kontakt med Svenska kyrkan i Gotland samt bokade en underbar stuga i Follingbo för 2 veckor.
Jag plockade murgröna från skogen (Gotlands landskapsblomma) samt fräkenblad. Vita rosor var ett måste, så de köpte jag och förvarade i värdparets jordkällare för att på bröllopsmorgonen kunna binda min egen brudbukett samt göra mitt hårdiadem av murgröna. Det kändes extra speciellt då jag ordnade allt själv. Den stora dagen kom och vigseln förättades i Hejdeby kyrka den 21 juni-2000 av prästen John Andersson.Att det blev just den 21:a dagen beror på att vi båda är födda dag 21, samt att vi träffades den 21/8 (7 år tidigare) och förlovade oss den 21/12-98. Siffran 21 är därmed speciell...
Bröllopsbilderna togs efter ceremonin utanför kyrkan, av fotografen Paul Rondahl på All-foto i VISBY och blev precis så lyckade som vi önskat oss. En solig dag perfekt för bröllop.