• Festlokaler Stockholm

    Behöver du hyra en lokal? Upptäck våra festlokaler och eventlokaler i Stockholm city! Festlokaler

  • Företagsevent Stockholm

    Stundar det jubileum, lansering, stor personalfest eller konferens? Upptäck vår eventlokal i Frihamnen! Magasin 9

  • Konferens i City

    Festlokalen Kolskjulet möjliggör inspirerande möten i härlig skärgårdsmiljö, mitt i city. Kolskjulet

  • Månadens meny

    Varje månad tar vi fram en ny meny som passar såväl affärslunchen som middagen med vänner. Månadens meny

Catering Catering och event med över 40 års erfarenhet

Catering i Stockholm med känsla för helheten! För oss är måltiden mer än bara mat – den är minst lika mycket en upplevelse och ett rofyllt andrum i vardagen.

Vi kompromissar aldrig med vare sig råvarornas kvalitet eller den kärlek som vår personal lägger ned vid tillagningen. Mingelmat, plockmat, bufféer eller en trerättersmiddag, ni bestämmer vad som passar er tillställning bäst. Vi har ett stort utbud för alla tillfällen och bistår er på alla sätt med råd och planering. 

INTE BARA MAT. Vi kan fixa serveringspersonal, porslin, bord, stolar, dekor, musik, inbjudningar, bartillbehör och mycket mer. Vi är din helhetsleverantör av catering i Stockholm!

Läs mer om catering

Festlokaler Lokaler i Stockholm

Allt för en minnesvärd fest! Vi hjälper dig med den perfekta festlokalen i Stockholm! Varför inte en historisk lokal med tjusiga tegelvalv? Eller kanske en lokal med sjöutsikt, en hangar eller ett slott? För oss är ingenting omöjligt och vår bredd av festlokaler gör att vi enkelt finner en passande lokal för alla typer av event.

Bröllopslokal eller en festvåning till födelsedagsfesten, vi har ett stort urval av lokaler i Stockholm och även möjlighet att boka andra utöver dessa om något speciellt önskas. Och, man ska inte glömma bort möjligheten att med tält skapa en unik miljö efter Era önskemål!

Läs mer om festlokaler

Event & fest Det finns alltid något att fira

Vi har en lång erfarenhet av att anordna alla typer av event i Stockholm. Inget är för stort och inget är för litet för oss på Annorlunda Catering – enbart fantasin sätter gränser.

Går ni i bröllopstankar, planerar en mässa, fyller år snart eller vill ni ställa till med företagsfest? Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi till med både planering och genomförande av ert event i Stockholm.

Läs mer om event & fest

Magasin 9 På ett centralt läge, ett stenkast från Östermalm, ges möjligheter till stora event i en unik festlokal.

Magasin 9 är en av de mest anpassningsbara festlokalerna i Stockholm med hela 2400m² pelarfri och delningsbar yta.

Dess mått, placering och karaktär, gör Magasin 9 till eventlokalen med oändliga möjligheter för stora event. Här anordnas allt från jubileumsfester, lanseringar och utställningar till konserter, mässor, galor och företagsfester.

Läs mer om Magasin 9

Kolskjulet Ett sjönära läge och en ljus lokal med själ i hjärtat av Stockholm.

På Kastellholmen i centrala Stockholm gör sig det historiska arvet påmint i flottans gamla Kolskjul. Den privata kajen invid festlokalen bidrar även den till svårslagna möjligheter att skapa högst personliga tillställningar just här.

Kolskjulet är en ljus festlokal i centrala Stockholm som lämpar sig för allt från fester till inspirerande möten. Här bjuds på utsikt över Stockholms inlopp på en helt avskild plats. Lokalen anpassas enkelt för olika typer av sittningar och miljön i sin helhet bidrar garanterat till oförglömliga stunder och svårslagna minnen.

Läs mer om Kolskjulet

Gör en förfrågan Vi återkommer inom 24 timmar (mån-fre)


Vilka tjänster behöver ni?
Catering
Hyra lokal
Personal
  • Bifoga dina sparade favoriter*

Vi behöver ditt godkännande att hämta in dina kontaktuppgifter: