BröllopsGuiden

Zarios

POSTAT 2012-03-17 18:00:13

Nojig jag med

Jag anser mig vara en kvinna av ordning och kloka beslut. Velig tills jag kommit till beslutet och sedan kör jag på det och i nästan alla fall slutar det som jag vill. MEN, den där hundrade gången infaller med jämna mellanrum och nu har jag insett att den infallit i ett ärende som den absolut INTE var välkommen att göra.

KLÄNNINGEN

Beslutade mig för att köpa online då jag verkligen hittat min drömklänning på nätet. När den kom blev min beslutsamhet inte lika övertygad men jag intalade mig själv att den var klänningen jag ska säga JA till T i. Men efter allt strul som varit, först med underkjolen och sedan felsyningen, sen leverans och en sömerska som hoppas av för att sy upp den, har jag insett - JAG TVIVLAR PÅ ATT DEN ÄR MIN KLÄNNING. Jag har inte haft rätt magkänsla från dagen den kom och jag har bara blundat och intalat mig att den är bra.

Efter att jag skrivit mitt, enligt mig, kloka inlägg till Solinda att man efteråt ska känna att vackrare än man var på bröllopsdagen kunde man bara inte vara. Allt ska känns bra och klänningen är en STOR del i den känslan så inser jag. Jag har inte den känslan nu, hur ska jag ha den efteråt då?

Så nu är frågan, ska jag försöka (det är ju bara 5 veckor kvar nu så tiden är ju knapp) få till min drömklänning eller ska jag nöja mig med den ändå vackra kreation jag har. Om jag gett råd till någon av er hade jag sagt. Magkänslan bestämmer, och den säger BYT BYT BYT. Men samtidigt kostar de klänningar som jag i så fall vill ha dubbelt upp, pengar vi inte riktigt har.

MEN, jag ska på en arbetsintervju på onsdag och skulle jag lyckas få det jobbet kommer min uppsägningstid börja löpa tidigare och vi får mer pengar kommande två månader och det skulle finansiera det hela, men det kan jag ju inte vänta på. Har mailat till LILLY som har klänningen som hade stor K och fråga om den finns i lager och om det går att få den på 5 veckor. Få se om de finns en chans överhuvudtaget.. FAN, den har gången var inte rätt att bli velig EFTER beslut.. suck!

(6) Kommentarer/kommentera Permalänk     Rapportera
POSTAT 2012-03-17 17:28:33

Placeringskort och mininypor

Nu har jag checkat av ytterligare ett par punkter på veckans to-do-lista. Placeringskorten är nu officiellt klara. Det har varit en lång och krokig för att inte tala om svängig väg fram. Men många timmar senare, efter gnidande tankeverksamhet, pysslande och ändrande, har jag de i min lilla påse och nerpackad.

Första utkastet såg ut så här om ni minns

Jag var då inte nöjd och kände att de liksom inte var färdigarbetade. Jag började rita på dem och färg la halva brunt men inget kändes riktigt bra. Men så släpte det och slutresultatet blev så här.

Jag har tagit en brun stämpeldyna och dragit längst kanterna och utmed ytterkanterna på korten. Alla kort är olika och ingenting är exakt mät. Korten kommer sitta fast på vinglasen med en liten mininypa. Har inte bestämt mig än om jag ska måla nyporna eller om det får vara träfärgade. Blir nog lite av en tidsfråga. Nyporna kommer härifrån.

(2) Kommentarer/kommentera Permalänk     Rapportera
annonser
MEDLEM & VERKTYG
Bli medlem gratis och använd alla verktyg

BRÖLLOPSHEMSIDOR
Skapa egen bröllopssida - 35 mallar

KÄNDISBRÖLLOP
Svenska och utländska kändisbröllop

ÅRETS BRÖLLOPSBILDER
12 bröllop varje år ända sen 1997
PLANERINGEN
Planeringskalender, budgetverktyg, fotochecklista m.m.

BLOGGAR
Starta en egen bröllopsblogg och läs alla andras

FORUM
Fråga, svara, skapa omröstningar och tipsa

GÄSTER
Klädkod, möhippa, svensexa, hålla tal m.m.
MODE & STYLING
Brudklänningar, brudfrisyrer, brudgumsmode m.m.

KÖP & SÄLJ
Fynda din brudklänning eller sälj grejer från bröllopet

VIGSELN
Kyrklig, borgerlig, ekologisk eller utomlands

BRÖLLOPSFESTEN
Hyra bord, stolar, tält, recept på bröllopstårta m.m.
Love Your Locals - Till företagsregistret BRÖLLOPSRESAN
Smekmånad, bröllopsresa, bokningstips

HITTA FÖRETAG
Hitta dina lokala bröllopsföretag och e-butiker
Annonsera i företagsregistret

Mer info om tidningen TIDNINGEN
Annonsering
Köp äldre utgåvor
BröllopsGuiden   Facebook Instagram Spotify YouTube Pinterest Twitter Google+
Annonsering webb | Annonsering tidning | Köp tidningen här | Om BröllopsGuiden
This site and its pages are © BröllopsGuiden 1997-2018   Org.nr 556603-1612   BröllopsGuiden Norden AB   Nybrogatan 7   114 34 Stockholm   Karta
Tel: +46 8 545 245 55   E-post: info@brollopsguiden.se