BröllopsGuiden

Anna BröllopsGuiden

« September 2019 »
TI ON TO FR
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

POSTAT 2007-09-13 16:13:14

En lugn dag på redaktionen

Idag har varit en synnerligen lugn dag här på kontoret. I alla fall har inget vettigt blivit gjort. Enda ljuspunkten var att Makeup Store skickade en massa glittriga produkter för test och dessa frossade vi i förstås. Mycket pressmaterial i olika former dyker upp här på redaktionen. Kul, men till slut blir det nästan för mycket. Fast det är väl en av fördelarna med det här jobbet, det att vi får prover och info om allt före alla andra. Vi har också haft en del eftersnack om Top Model. Margarita var ju med och nu blir det spännande att se hur långt hon går i programmet. Ser fram mot nästa avsnitt. Vår fotograf Vanessa var ju också med, hon fotade modellerna och alla verkar ju blivit nöjda med bilderna. Hon är duktig Vanessa!
POSTAT 2007-09-12 11:58:58

Top Model

Ikväll ska jag kolla på nya svenska versionen av Top Model! Jag har ett hemligt missbruk, jag tittar på alla Top Model programmen som sänds, såväl de utländska som den svenska som alltså börjar med ny omgång i kväll. En av tjejerna som är med i den svenska är också med i senaste numret av tidningen BröllopsGuiden, hon heter Margarita (hon är med modejobbet "En bruds bekännelser, hon är en av tärnorna). En jättegullig tjej, lätt att jobba med och otroligt sympatisk. Hoppas hon vinner, men det kanske blir svårt då hon bara är 172 cm lång. Idealet är ju 178-180 cm för en modell. Ja i alla fall tycker jag det är jättekul att se hur de jobbar bakom kulisserna vid plåtningarna i dessa program eftersom vi jobbar med samma sak, dvs modeplåtningar. Jag får liksom inspiration och ideer till våra egna jobb när jag ser vilka teman de har och hur de genomför plåtningen för att allt ska komma till sin rätt.

POSTAT 2007-08-27 15:43:48

Redesign av sajten!

Nu hottar vi upp designen på sajten med start på första sidan! Vi utökar även med nya tjänster och verktyg som kommer inom kort. Ris eller ros - hör gärna av dig och berätta vad du tycker!

HälsningarAnna Lundgren, chefredaktör. anna@brollopsguiden.se

POSTAT 2007-08-22 14:17:47

Nytt nytt nytt

nummer av tidningen snart i butik! Närmare bestämt tisdagen 28 augusti. Det är så kul när vi får ett nytt nummer i vår hand här på redaktionen. Det har varit hur mycket jobb som helst, men roligt är det när det är klart. Ta en titt på omslaget

POSTAT 2007-08-09 11:09:42

Drömbröllop för singlar

Vi fick in detta pressmeddelande idag, ganska intressant läsning:

Singlars drömbröllop

Matchmakingsajten Parship.se har genomfört en undersökning där man frågat singlar vilken sorts bröllop de skulle vilja ha, eller om de överhuvudtaget vill gifta sig. Att ha ett litet, intimt bröllop verkar vara drömmen för de flesta kvinnor. Hela 45% av de tillfrågade kvinnorna vill åka iväg utomlands och gifta sig eller gifta sig i hemlighet med bara några få närvarande.   

Något fler män (28%) än kvinnor (26%) drömmer om ett klassiskt kyrkbröllop.  

Föreställningen att det ofta är kvinnan som bestämmer över bröllopsarrangemangen bekräftas av att hela 25% av männen säger att de rättar sig helt efter partnerns önskemål medan motsvarande siffra för kvinnorna är 8%.

Nästan en femtedel av männen säger sig inte alls vara giftassugna oavsett vad deras partner tycker, medan motsvarande siffra för kvinnorna är 13%. 

Det är inte så många som drömmer om en borgerlig vigsel, bara 8% av kvinnorna och 7% av männen uppger att de vill gifta sig borgerligt.

 Frågeställningen var följande: 

1  Jag vill ha ett kyrkobröllop med allt som hör till och däribland en härlig fest.

                  Kvinnor             26%

                  Män                  28%

 2  Jag tror inte på Gud så för mig är en borgerlig vigsel en självklarhet tillika en skojig fest.

                  Kvinnor             8%

                  Män                  7%

 3   Mig spelar det ingen roll, jag rättar mig helt efter min partners önskemål.

                  Kvinnor             8%

                  Män                  25%

 4   Jag tänker inte gifta mig oavsett vad min partner tycker. Jag lever hellre i ett ringlöst förhållande då jag inte tycker att äktenskap är viktigt.

                  Kvinnor             13%

                  Män                  19%

 5  Om jag ska gifta mig blir det utomlands eller i hemlighet med bara jag själv, min partner och eventuellt några få vänner/släktingar närvarande.

                  Kvinnor             45%

                  Män                  21%

Undersökningen genomfördes av Parship.se under juli 2007. 778 medlemmar deltog i undersökningen.

 

 

POSTAT 2007-08-08 18:33:15

BröllopsGuiden - bästa bröllopssajten?

Gillar du alla roliga verktyg och all interaktivitet som finns på brollopsguiden.se kommer du säkert att uppskatta nyheterna vi kommer med den närmsta tiden och under hösten. Johan Mannby, vår programmerare är värdens bästa "trollkonstnär" (och dessutom supertrevlig - Johan vi gillar dig) och snart trollar han fram otroligt användbara tjänster. Vill du veta mera? Trodde väl det, men dessa är superhemliga saker fram till dagen D! Jag kan bara inte låta bli att nämna detta nu eftersom jag är sååå glad!

Ha det toppen (som Johan brukar säga).

Anna Lundgren, chefredaktör

POSTAT 2007-08-07 10:57:47

Nedräkning till...

...nästa nummer av tidningen BröllopsGuiden som kommer ut i butik 28 augusti! Här är febril aktivitet inför tryckningen. De sista bildtexterna skrivs idag och förhoppningsvis får vi också in de sista annonserna från annonsörerna så vi slipper ha fjärilar i magen i morgon. Jag tänkte att vi i alla fall kan bjuda på ett smakprov från ett av fotojobben, nämligen en frisyrbild som är en av mina egna favoriter!

 

Jättesnygg, eller hur?!

Anna Lundgren, chefredaktör.

POSTAT 2007-07-04 16:43:56

Ny inspirerande redaktör!

Hej igen! Det är väl på sin plats att jag presenterar vår nya jätteduktiga redaktör/stylist Charlotte Signell som precis börjat hos oss på BröllopsGuiden. Charlotte är inte gift (men den biten täcker jag ju upp rätt bra själv) men hon har tusen roliga idéer och tänker i nya banor som så väl behövs i bröllopsvärlden. Charlotte är journalist och jobbar sedan tidigare som frilans med styling etc på Expressen, Veckorevyn samt SalongK.se mfl och har nu alltså också börjat hos oss. Jättekul! Vi ser fram mot bloggar med bröllopstrendspaning och brudmodereportage med nya grepp. Välkommen Charlotte! Bild på Charlotte:

Hälsningar Anna Lundgren, chefredaktör

POSTAT 2007-06-19 17:24:07

Porslinsbröllop idag!

I dag är det min bröllopsdag. Jag och Björn har varit gifta i 20 år, poslinsbröllop alltså! Björn är i Spanien på jobb så det blir inget firande förrän på torsdag och då går vi ut och äter på någon trevlig restaurang. Lux på Lilla Essingen kanske, ett mycket bra ställe. Faktiskt enda bröllopsdagen vi firat ordentligt i så fall. Trist att vi inte gjort sådant förr, jag vet, men det har bara blivit så. Men bättre sent än aldrig!

Hälsningar

Redaktör Anna Lundgren

POSTAT 2007-05-27 15:59:52

Ruinerad av att gifta sig?

Låt oss först nämna att det inte behöver kosta en krona att gifta sig. Man behöver inte ens köpa en ring eftersom kyrkan inte lägger sig i var ringen kommer ifrån. Det går alltså att ta en redan befintlig ring från byrålådan eller använda en superbillig ring från leksaksaffären. Om man gifter sig borgerligt finns inte ens krav på att en ring ska blandas in under vigselakten. Ej heller behövs massor av gäster som ska bjudas på dyrt kalas eller prinsessklänning med lager på lager av tyll och spetsar som kostar skjortan eller för den delen annat glitter och glamour som förgyller dagen men varken gör dig mer eller mindre gift än någon annan. Så varför bry sig om alla som förfasar sig på ekonomiredaktionerna och i nyhetsmedia över den senaste lyxhysterin när man ska gifta sig .Var och en gör som den vill och köp inte att du är hjärntvättad som någon därute påstår att alla är. Det viktiga är att man valt rätt - make eller fru. Trenden med påkostade bröllop är just det - en trend och inget måste! Hälsningar redaktör Anna Lundgren

FÖRSTA SIDAN   < 123 124 125 > SISTA SIDAN (126)