BröllopsGuiden
BRÖLLOPSGUIDEN I ANNONSSAMARBETE MED GULDSMED ANDREASEN

SKANDINAVISK KLASSISK
& TIDLÖS ESTETIK

Andreasens ringkollektion är en kombination av skandinavisk klassisk
och tidlös estetik och modern design.
Guldsmed Andreasen

Grundades för 30 år sedan

Kultasepät Andreasen är en Tammerforsbaserad guldsmedsaffär som grundades av Reijo Andreasen redan 30 år sedan. Affären och guldsmedjan finns i samma lokal. Numera är Reijos son, Jussi Andreasen, den andra huvudguldsmeden. Han ansvarar inte bara för guldsmedsarbetet utan också för smyckesdesignen. Affären är belägen i Tammerfors centrum på adressen Hämeenkatu 30. Andreasen fokuserar på att sälja sin egen kollektion av förlovnings- och vigselringar. Fördelen med detta är att modellerna kan lätt omformas enligt kundens önskemål.
Guldsmed Andreasen
Här finns också ståtliga urnor och valv i sten som tillsammans med Orangeriet ger trädgården en spännande karaktär. Här finns det garanterat plats för många gäster, levande musik och servering, eller hur ni väljer att rama in er stora dag.

VÅRA SMYCKEN HAR EN SKANDINAVISK KLASSISK OCH TIDLÖS ESTETIK

I guldsmedjan tillverkar Reijo, Jussi och fem andra guldsmeder ringar, unika smycken och reparationsarbeten från början till slut.
Andreasens ringkollektion är en kombination av skandinavisk klassisk och tidlös estetik och modern design. Kvalitet och tidlösa modeller hör enligt Andreasens guldsmeder till vigselringens viktigaste egenskaper. Därför använder guldsmederna alltid med omsorg valda material, diamanter och ädelstenar av hög kvalitet.
Guldsmed Andreasen
Varje ringbeställning tillverkas enligt kundens mått, vilket betyder att det är möjligt att göra små ändringar i modellerna.
Guldsmed Andreasen
Andreasen tillverkar också unika smycken som designas i samarbete med kunden, med hjälp av yrkesskickligheten av en professionell guldsmed.

MER INFO:
www.andreasen.fi | Facebook | Instagram

Kommentarer (3)

Student
Jag älskar min Snösippa ring! Andreasens kvalitet och service är prima! Deras ny Omfamnaren ringen ser underbart ut...<3
SnöSippa 2018-12-07        Anmäl
Utmärkt service och kvalitet
Jag har under de sista tio åren köpt tre olika ringar av Jussi Andreasen. Servicenivån har varit högklassigt och Jussis innovationsförmåga beundrandsvärt. Rekommenderar varmt!
Niko Ruohonen 2018-12-05        Anmäl
Andreasen
Jag har haft min ring i 3år. Den är fantastiskt fin. Rekommenderar verkligen Andreasens service, kvalitet och design.
Tulppaani 2018-12-04        Anmäl