BröllopsGuiden

TEXT & FOTO GABRIELA SAFAR, mars 2012
Maria Montazami

Maria Montazami
om läppstift & bröllop

BröllopsGuiden var på plats när Maria Montazami lanserade vårens nya läppstift för Make Up Store som tagit fram två nya läppstift i färgen ”pink” och ett i naturligt beige med matchande läppenna. Vi fick en exklusiv intervju med Hollywoodfrun.
Maria Montazamis läppstift och läppenna. Vilka snygga läppstift Maria! Vilket av dem tycker du passar bäst en brud på hennes bröllopsdag?
– Tack! Jag måste faktiskt säga båda är perfekta som bröllopsläppstift eftersom att de är väldigt ljusa. Bruden behöver inte tänka på att det lämnar spår på tänderna, champagneglaset eller när hon pussar på sin man.

Vad bör en brud göra dagarna innan bröllopet för att behålla lystern?
– Det är viktigt att en blivande brud ser till att hon får bra med sömn, därmed får hon glömma allt vad party och alkohol heter. Slarva inte med rengöringen och låt huden andas. Försök att koppla av med spa och andra behandlingar men håll dig undan från kemisk peeling och liknande behandlingar. Sist men inte minst så tycker jag att en blivande brud ska skratta mycket, det gör henne vacker.

BröllopsGuiden läses av många blivande brudar, vad har du för tips till dem?
– När det gäller bröllop så är det viktigt att låta gästerna få vara en del av den stora dagen. De är där för er skull, gör bröllopet personligt som att se till att gästerna fångas på bild, ni kommer få fina minnen. Stressa heller inte upp er alldeles för mycket. Glöm inte bort att njuta för det är er dag! Tvivla inte på er partner när ni väl är gifta. Ni kommer att hitta fel hos varandra och livet kommer vara svårt men då får ni ta och ”suck it up”, gräset är faktiskt inte grönare på andra sidan!

Till den stora frågan, hur såg du ut på din bröllopsdag?
– Jag och Kamran gifte oss i Las Vegas. Jag hade en kort klänning och hade tydligen missat att strumpebandshållaren inte skulle synas vilket den gjorde på alla kort. Vi hade ett väldigt roligt bröllop och det kostade oss inte mer än $200 men inte allt gick rätt. När Kamran skulle ta fram ringarna fastnade hans slips i innerfickan på kostymen. Sedan när han lyfte slöjan för att kyssa mig lutade jag mig bak eftersom att jag hade ett mörkt rött läppstift på läpparna och ville inte att Kamran skulle få det på sina läppar. Sorgligt nog fick vi med alla incidenter på band. Idag kan vi bara skratta åt det!

Du och Kamran har varit gifta över tjugo år, hur håller ni kärleken vid liv?
– Äktenskapet behöver inte alls vara svårt, var omtänksam det är vad en man behöver, tillsammans med respekt och massor med kärlek. Tillbaka ger han dig lika mycket kärlek, en familj och shopping! Haha, nej men ta vara på din man och uppskatta allt han gör. Det kommer att hålla er kärlek vid liv!

Kommentarer (3)

Inte för perfekt
Jag tror att man planerar och planerar in i det minsta. Allt ska vara sååå perfekt hela tiden..... Men när den stora dagen kommer så kommer man vara såååå glad lycklig oavsett väder eller vind. Jag tror som Maria sa i interjuven att man lyckas om man gör bröllopet lite personligt. Skratt får vem som helst att må bra och det smittar av sig. Sen är det väl skitsamma om man äter maten på pappertalrikar eller det vackraste porslinet bara alla gäästerna mår bra och har roligt!
EnTjejBlirFru 2012-03-20        Anmäl
Roligt!
Hon är kul som delar med sig av sitt knasiga bröllop och inte sticker under stol med det som blev fel :) Jag gillar henne skarpt!
Frida 2012-03-15        Anmäl
Härligt
Hon verkar vara en härlig kvinna! Jag håller med Maria, en skrattande brud som njuter av sin dag är nog det vackraste! :)
CarolineB 2012-03-14        Anmäl
annonser
MEDLEM & VERKTYG
Bli medlem gratis och använd alla verktyg

BRÖLLOPSHEMSIDOR
Skapa egen bröllopssida - 35 mallar

KÄNDISBRÖLLOP
Svenska och utländska kändisbröllop

ÅRETS BRÖLLOPSBILDER
12 bröllop varje år ända sen 1997
PLANERINGEN
Planeringskalender, budgetverktyg, fotochecklista m.m.

BLOGGAR
Starta en egen bröllopsblogg och läs alla andras

FORUM
Fråga, svara, skapa omröstningar och tipsa

GÄSTER
Klädkod, möhippa, svensexa, hålla tal m.m.
MODE & STYLING
Brudklänningar, brudfrisyrer, brudgumsmode m.m.

KÖP & SÄLJ
Fynda din brudklänning eller sälj grejer från bröllopet

VIGSELN
Kyrklig, borgerlig, ekologisk eller utomlands

BRÖLLOPSFESTEN
Hyra bord, stolar, tält, recept på bröllopstårta m.m.
Love Your Locals - Till företagsregistret BRÖLLOPSRESAN
Smekmånad, bröllopsresa, bokningstips

HITTA FÖRETAG
Hitta dina lokala bröllopsföretag och e-butiker
Annonsera i företagsregistret

Mer info om tidningen TIDNINGEN
Annonsering
Köp äldre utgåvor
BröllopsGuiden   Facebook Instagram Spotify YouTube Pinterest Twitter Google+
Annonsering webb | Annonsering tidning | Köp tidningen här | Om BröllopsGuiden
This site and its pages are © BröllopsGuiden 1997-2018   Org.nr 556603-1612   BröllopsGuiden Norden AB   Nybrogatan 7   114 34 Stockholm   Karta
Tel: +46 8 545 245 55   E-post: info@brollopsguiden.se