BröllopsGuiden
BRÖLLOPSGUIDEN I ANNONSSAMARBETE MED VANBRUUN.COM

VANBRUUN.COM - AFFORDABLE LUXURY

Vanbruun armband och ring
Vi tror på lyx och flärd men till ett rimligt pris. Vi brinner för att inspirera till att leva så mycket som möjligt. Vi tror på att leva lycklig i kärlek och tror också att det finns en plats på jorden där kärleken kan kännas extra stark, nämligen på den Franska Rivieran. Här har människor spenderat kärleksfulla somrar sedan urminnes tider och det har varit platsen för många klassiska ikoner så som F. Scott Fitzgerald som spenderade sina somrar i Antibes. I detta finner vi inspiration till evig kärlek och hoppas att kunna inspirera er till detsamma. Med en salig blandning av klippiga bergsväggar, gröna pinjeträd och en blå ocean så tror vi att vackra diamantsmycken kommer till sin rätt i här, på denna plats på jorden och det är där VANBRUUN.COM kommer in i bilden.
Just married
Vanbruun smycken

VANBRUUN.COM erbjuder smycken och diamanter online och kan därmed erbjuda lyxiga produkter till ett bättre pris. Vi har fokuserat på förlovningsringar, vigselrelaterade smycken och andra smycken infattade med diamanter. Dessutom har vi Nordens största utbud av just diamanter och kan alltid finna något utefter vad just du eftersöker.

Då vi vet att det kan kännas riskfyllt att handla varor online och inte minst när det handlar om så pass värdefulla varor som förlovningsringar och diamanter så erbjuder vi 90 dagars öppet köp och även fri storleksjustering inom dessa väl tilltagna dagar. Vi finns tillgängliga för dig varje dag, året om mellan 08-20.
Vanbruun vigselring

På VANBRUUN.COM anser vi att kunskap är viktigt för att kunna tillmötesgå era önskemål och för att kunna besvara minsta fundering som ni har om ädelstenar. Därför har vi medarbetare som är utbildade av GIA som står för Gemological Institute of America. Just detta institut anses vara de mest välrenommerade när det kommer till att gradera diamanter och därmed har vi valt att per standard endast sälja stenar från detta institut. Men om en kund önskar en sten certifierad från ett annat institut kan vi bistå med detta också.
GIA graderar stenar utifrån många olika perspektiv men de främsta kriterierna att undersöka är de 4 C:na som står för Cut, Carat, Clarity och Color. Det är dessa kriterier som är de främsta men det finns också många fler att ta hänsyn till som vi självklart hjälper er med i er jakt på den perfekta diamanten. Vi skräddarsyr helt enkelt valet efter era önskemål och er budget.
Vi har också många olika varianter av ringar. Allt från klassiska solitärringar med en diamant infattad till flerstens- och haloringar med flera diamanter infattade. Om du önskar något helt unikt så kan du även välja att specialdesigna en förlovningsring helt efter egna önskemål. Då för vi en dialog tillsammans med er där vi tar fram skisser på ringen och designar tills den motsvarar era önskningar och tillverkar sedan ringen efter designen.

HUR GÅR ETT KÖP TILL HOS VANBRUUN.COM?

Tillvägagångssättet för hur ett köp till är unikt från kund till kund beroende på vad man väljer att beställa. Kanske väljer ni att endast köpa en diamant, bara en ring eller både och. Ni kan också välja mellan att söka efter diamanten själv eller så kan ni välja stenar ur en urvalslista som vi specifikt valt ut. Nedan förklarar vi de två olika tillvägagångssätten.
Hur går ett köp till?
Vi hoppas kunna inspirera till förlovning och till ett intresse för diamanter men för en mindre summa pengar. Du är varmt välkommen att kontakta oss vid frågor eller funderingar antingen via vår chat som har
öppet 08-20 varje dag, året om. Du kan även kontakta oss via mail till info@vanbruun.com eller
via telefon på 033-400 60 70.

Kommentarer (1)

Vackert!
Fina smycken
Viktoria 2017-12-25        Anmäl