BröllopsGuiden
BRÖLLOPSGUIDEN I ANNONSSAMARBETE MED HELSINGBORGS BRÖLLOPSMÄSSA
Helsingborgs Bröllopsmässa
Ett bröllop kan vara på så många olika sätt och det kommer verkligen visas på höstens stora Bröllopsmässa i Helsingborg, dit du är välkommen den 20 oktober!

Stylisten Jenny Åberg ansvarar för mässan och hon har tagit fasta på de olika bröllopsstilar som finns när det ska visas inspirerande kläder för bröllop på modevisningen.
Helsingborgs Bröllopsmässa
”Jag vill visa olika stilar på mannekängerna så att alla besökare kan känna igen sig. Det kommer vara allt från de stora bröllopsklänningarna till de mer enkla men också Vintage, vill ligger helt rätt i tiden!

Vi kommer ha mannekänger som visar kläder som passar alla par, oavsett kön och etnicitet och ålder. Det är dags att visa den mångfald som finns inom bröllop!” berättar hon.
Helsingborgs Bröllopsmässa
På mässan kan du träffa leverantörer från en mängd olika branscher och de har dessutom fina erbjudanden och tävlingar i sina montrar. Utöver modevisning kommer det vara ett scenprogram där vi får ta del av tips och inspiration från utvalda utställare.
Helsingborgs Bröllopsmässa
Tillsammans med Hotel Mollberg finns det också ett fint erbjudande på övernattning där ni får 20% rabatt om ni uppger koden BROLLOPSMASSAN när ni bokar på deras hemsida eller ringer 042-37 37 00. Dessutom får ni en voucher som ger er 10% rabatt i restaurangen ”at Mollberg”.
Helsingborgs Bröllopsmässa
Vill ni läsa mer om mässan finns det dagliga uppdateringar på deras Instagram och Facebook. All praktisk information finns samlad på hemsidan. Se länkar:
» facebook.com/helsingborgsbrollopsmassa
» instagram.com/hbgsbrollopsmassa
» helsingborgsbrollopsmassa.com

Kommentarer