BröllopsGuiden

BRÖLLOPSGUIDEN I ANNONSSAMARBETE MED LIVE IT
Live it

UPPLEVELSEN BÖRJAR HÄR

Upplevelser är inte bara utvalda aktiviteter som man söker upp, utan något som händer varje dag. Det kan vara vad som helst – ett gott skratt i lunchrummet, en god middag tillsammans med vänner eller en resa till ett främmande land. Upplevelser är en del av livet som vi, oavsett om vi vill eller inte, delar med andra människor. Och att upplevelser bara blir bättre och roligare när man delar dem med någon är ju sen gammalt!

MÖHIPPAN

Att anordna möhippa för en blivande brud är en växande trend i Sverige. Numera förväntar sig både bruden och deltagarna mer än att bara klä tjejen i tyllkjol och tiara och skämma ut henne på Stureplan – det är en heldagsupplevelse med lekar, aktiviteter, mat och bubbel som gäller! Alla möhippor är olika beroende på brudens intressen, budget och hur stort sällskap man är, men ofta innehåller den minst en rolig och/eller annorlunda upplevelse.

SVENSEXAN

Att anordna en riktigt bra svensexa för en kompis som ska gifta sig är ett av de viktigaste uppdragen en best man har. Vi vet att det kan vara utmanande att styra en heldag för ett stort gäng grabbar med höga förväntningar!

MORGONGÅVAN

Morgongåva är en mycket speciell gåva som mannen, enligt tradition, ger till sin nya fru på morgonen efter bröllopsnatten. Förr i tiden avsåg gåvan att trygga brudens ekonomi utifall att mannen gick bort och kvinnan blev änka. Traditionen med morgongåva har följt med in i modern tid, och brukar ofta vara ett fint halssmycke eller en dyrbar ring. Ganska trist och oromantiskt, håller du inte med?

CHAMPAGNEPROVNING

Nyårsafton, invigning, bröllops- eller 50-årsfest? Det finns bara en dryck som duger när ni ska fira något alldeles speciellt. Just det – champagne. Visste du att forskning visar att ljudet av att öppna en champagne påverkar oss ungefär på samma sätt som att dricka två glas av det gula guldet? Glöm det där med att öppna en champagnekork försiktigt! Sprätt iväg den så högt och ljudligt du kan och se dina gäster skina upp och jubla.

BRÖLLOPSDAGEN

Att fira sin bröllopsdag är en gammal och anrik tradition. Redan på 1700-talet började man fira årsdagen av bröllopsdagar här i Sverige, som då kallades Jubelbröllop och innebar att paret gifte sig igen – vanligtvis i kyrkan. Idag är vi inte lika hårt hållna, men att lyckas hålla ihop ett äktenskap är väl värt att fira om något!

» SE MER PÅ LIVEIT.SE

Kommentarer

annonser
MEDLEM & VERKTYG
Bli medlem gratis och använd alla verktyg

BRÖLLOPSHEMSIDOR
Skapa egen bröllopssida - 35 mallar

KÄNDISBRÖLLOP
Svenska och utländska kändisbröllop

ÅRETS BRÖLLOPSBILDER
12 bröllop varje år ända sen 1997
PLANERINGEN
Planeringskalender, budgetverktyg, fotochecklista m.m.

BLOGGAR
Starta en egen bröllopsblogg och läs alla andras

FORUM
Fråga, svara, skapa omröstningar och tipsa

GÄSTER
Klädkod, möhippa, svensexa, hålla tal m.m.
MODE & STYLING
Brudklänningar, brudfrisyrer, brudgumsmode m.m.

KÖP & SÄLJ
Fynda din brudklänning eller sälj grejer från bröllopet

VIGSELN
Kyrklig, borgerlig, ekologisk eller utomlands

BRÖLLOPSFESTEN
Hyra bord, stolar, tält, recept på bröllopstårta m.m.
Love Your Locals - Till företagsregistret BRÖLLOPSRESAN
Smekmånad, bröllopsresa, bokningstips

HITTA FÖRETAG
Hitta dina lokala bröllopsföretag och e-butiker
Annonsera i företagsregistret

Mer info om tidningen TIDNINGEN
Annonsering
Köp äldre utgåvor
BröllopsGuiden   Facebook Instagram Spotify YouTube Pinterest Twitter Google+
Annonsering webb | Annonsering tidning | Köp tidningen här | Om BröllopsGuiden
This site and its pages are © BröllopsGuiden 1997-2018   Org.nr 556603-1612   BröllopsGuiden Norden AB   Nybrogatan 7   114 34 Stockholm   Karta
Tel: +46 8 545 245 55   E-post: info@brollopsguiden.se