BröllopsGuiden
Arnalids Skönhetsstudio
Bild 1 av 7
Arnalids Skönhetsstudio
Birkagatan 27
113 39 Stockholm
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
Vår salong kan erbjuda ett brett utbud för Bruden, skönhet, hälsa och spa. Vårt spa passar perfekt för Din Möhippa eller Svensexa. Av våra behandlingar finns klassisk massage, fot- och ansiktsbehandlingar samt underbara Choklad- och Kaffebehandlingar.

Bröllop
Vi ser till att din din största dag i ditt liv blir minnesvärd. Hos oss har du eget rum där vi gör Din makeup, påklädning och proffessionella håruppsättning för dig och dina brudnäbbar. Du får en förberedande konsultation innan.

Möhippa o Svensexa
Kom till ett lugnt Spa, vår oas mitt i Stockholm. Njut av en avslappnad och lyxig atmosfär med bubbel och levande ljus. Här kan dina möhippe- eller svensexevänner ha en lugn och trevlig stund eller något mera högljutt helt privat. Här kan Ni njuta av vår Bubbelpool, den infraröda- eller ångabastun och koppla av i relaxstolarna eller den välgörande massagestolen. Bättra på färgen i solariet. Lokalen tar upp till 15 personer.

Hälsa o Skönhet
Här på Arnalids kan vi nu erbjuda behandlingar i infraröd bastu. Infraröd är en typ av värmestrålning. Infraröd är en torr värme som är lugnande för kroppen, efter bastun minskas trötthet. Infraröd stimulerar hälsosam svettning och hjälper att avlägsna restämnen från hudens grundvävnad. Infrarödbastu förbättrar hudens utseende och stimulerar förnyelse av celler genom förbättring av hudens ämnesomsättning och hudens oksygenisering.


Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!