Catering Stockholm - Catering bröllop " />
BröllopsGuiden
Deli Stockholm
Bild 1 av 7
Deli Stockholm
Aspvägen 24H
191 41 Sollentuna
TEL: 070-77 444 12
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:

Bröllop i Stockholm


Catering till bröllop i Stockholm är Deli Stockholms specialitet! Vi arbetar med ekologiska och närproducerade råvaror av högsta klass. Vi samarbetar även med några ledande aktörer som festlokalsuthyrare, florister och uthyrningsföretag, vilket innebär att det blir enklare för er.

Vår målsättning är att genom vår mycket stora erfarenhet av bröllop kunna bidra med praktiska lösningar och goda råd inför ert bröllop. Vi finns gärna med som en aktiv partner från första kontakten ända till uppföljningen efter bröllopet.

Mat & dryck

Vi levererar mat av högsta klass och vi kompromissar aldrig med kvalitén på vår mat. Hos oss kan ni välja de delar ni är intresserade av förutom maten, eller så offererar vi ett komplett bröllopspaket, anpassat efter era förutsättningar och budget. Vi är mycket flexibla när det gäller maten för vi anser att det är ert bröllop och vi kommer att göra allt för att tillgodose era önskemål och förväntningar. Till bröllopsmiddagen erbjuder vi läckra bröllopsmenyer och bröllopsbufféer. Förutom mat till bröllopsmiddagen erbjuder vi dryck, vickning och plockmat.

Tjänster

Hos oss kan du hyra kvalificerad personal. Vår personal är mycket kunnig och flera har arbetat på topprestauranger både i Sverige och internationellt. Samtlig personal har lång erfarenhet av catering av bröllop och flera har dessutom studerat på Grythyttans Restaurangakademie, Hos oss kan ni hyra kockar, serveringspersonal, arbetsledare och projektledare,

Festlokaler

Vi erbjuder tillsammans med våra samarbets-partners de bästa festlokalerna i Stockholm. Om våra samarbetspartners lokaler inte uppfyller era behov hjälper vi gärna till med att leta fram fler alternativ,

Hyrgods

Hos oss kan ni hyra det mesta till ert bröllop.Ni hyr via vår samarbetspartner och allt faktureras av oss - enklare kan det inte bli!

Kontakta oss idag om ni .vill veta mer om våra
bröllop.
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!