BröllopsGuiden
Fresh N´Fine
Bild 1 av 5
Fresh N´Fine
Tempelgatan 3 D
431 30 Mölndal
TEL: 031-27 02 20
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
Vill du bli smalare till bröllopet och bli av med de sista envisa fettdepåerna?

Fettreducering:

Nyhet! Nu har vi behandlingen för fettreducering som sprider sig som en löpeld i hela världen. Ett icke kirurgiskt alternativ till fettsugning. Ultraljudscavitation förstör dina fettceller permanent på det behandlade området, och du kan minska flera cm på en behandling.

Visste du att?
De flesta vet att vanlig viktminskning innebär att kroppen tömmer befintliga fettcellen på dess innehåll. Inte alla vet att fettceller har minne och alltid kommer att strävar efter att återta sin tidigare storlek. Det innebär att har man en gång varit överviktig har man lättare för att bli det igen. Fettsugning eller fettsprängning med cavitation tar bort hela fettceller vilket innebär att viktökning på behandlat område blir svårare.

NBE 500:

NBE 500 med specialutvecklade produkter ger unika effekter
NBE 500 är ett elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att en kräm som appliceras på huden skall kunna tränga ner och verka på djupet måste krämen passera hudlagret Stratum Corneum. Detta är nu möjligt pga den rörelse i cellerna som radiofrekventa vågorna skapar, och tillsammans med de specialutvecklade produkterna kan man försäkra sig om att hudens kanaler öppnas upp och de aktiva substanserna verkligen når det undre hudlagret och kan arbeta. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE 500. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat uppkommer ofta snabbt.

Behandlingarna
Behandling med NBE 500 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser, vilket gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. De krämer som appliceras har utvecklats och testats noggrant i Nannic´s laboratorium i Antwerpen och tester av konceptet har visat på enastående och långvariga resultat.

Soldusch
Få snabbt en snygg brun färg
Det känns oftast snyggare och fräschare att vara brun på bröllopet, både som brudpar och som gäst.

Besök vår hemsida eller ring för mer info
/Fresh N´Fine
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!