BröllopsGuiden

Häringe Slott

Häringe Slott
Bild 1 av 7
Häringe Slott

137 91
TIPSA ANDRA:
c/o Häringe Slott är som gjort för ett underbart sagobröllop. Hyr hela slottet för en riktigt exklusiv bröllopsfest och en romantisk bröllopsnatt i en av våra magnifika sviter. Självklart är Häringe lämpat för intimare tillställningar också. Vigsel i orangeriet, dans i Marguerites sovrum och middag i en av de stämningsfulla matsalarna!

Vigseln kan äga rum i slottsparken, rotundan eller i någon av Södertörns vackra kyrkor. Hyr en skärgårdsbåt som tar er från Strandvägen i Stockholm genom vår vackra skärgård till vår brygga vid c/o Häringe Slott, turen tar knappt 3 timmar.

Bröllopsmiddag serveras i någon av slottets matsalar. Dansa kan man göra i slottets salonger på övervåningen. Efter midnatt serverar vi gärna någon rätt från vår vickningsmeny. Gästerna övernattar i någon av våra hotellbyggnader runt slottet. Brudpar och hedersgäster bor med fördel i en av de storslagna sviterna i Kavaljersflygeln eller Sjöflygeln. Dagen efter serveras en härlig slottsfrukost i någon av våra större matsalar. Eller varför inte inta en härlig bröllopsfrukost i sviten om så önskas.

Under de senaste 20 åren har närmare 600 brudpar sagt JA till varandra på c/o Häringes mark. Med era önskningar och vår erfarenhet ser vi till att er dag blir till ett oförglömligt minne.

För mer information, kontakta vår bröllopskoordinator på 08-504 204 40 eller bokningen@haringeslott.se


Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!