BröllopsGuiden
Historic Hotels of Sweden
Bild 1 av 7
Historic Hotels of Sweden
Toftaholm
340 14 Lagan / Sverige
TEL: 46 (0)370-440 55 FAX: 46 (0)370-440 45
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
Fest & Bröllopstider?

Går ni i bröllopstankar? Ska ni fira en jubilar eller kanske ett par? Låt ett historiskt hotell få hjälpa er att förverkliga den där speciella festen ni önskat er, storslaget som få eller med nära och kära.

Historic Hotels of Sweden erbjuder fantastiska miljöer i kombination med en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga. Samtliga i vår grupp har många års erfarenhet av att anordna fest och bröllop helt efter gästernas önskemål. Ni kanske har drömt om den där vitkalkade kyrkan nära vatten och horisont, en romantisk vigsel i slotts- eller herrgårdsparken kanske med en storslagen middag och med festligheter in på småtimmarna? Vi hjälper er med allt ifrån välkomstdrink till vickning, och givetvis allt däremellan. Viktigast för oss är att Ni står i centrum och att just era önskemål förverkligas på er stora dag.

Välj bland noga utvalda och anrika hotell, slott, herrgårdar samt ett kanalrederi utspridda över hela Sverige, alla med en historia värd att minnas och prata om länge, precis som er fest eller ert bröllop!

Våra hotell (länkade på hemsidan):
- Amalias Hus i Gränna
- Dufweholms Herrgård
- Gripsholms Värdshus
- Göta Kanal Rederi
- Hotell Gässlingen
- Hotel Stureplan
- Södertuna Slott
- Toftaholm Herrgård
- Trosa Stadshotell
- Åkerblads Hotell & Gästgiveri

Kontakta önskat hotell för en fest eller bröllopsvisning redan idag!
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!