BröllopsGuiden
Ljudolf
Ljudolf
Östgötagatan 40
116 25 Stockholm
TEL: 08-644 20 21
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
Ljudolf är en riktig musikstudio som ligger mitt i söders kärna i Stockholm.

Vi har spelat in 100-tals möhippor/svensexor och vill göra din aktivitet till ett oförglömligt minne. Ni väljer låten och kidnappar bruden - vi på Ljudolf tar hand om resten!

Det finns en diger samling av både gamla och nya låtar i det Ljudolfska arkivet. Skulle just den låten du vill sjunga inte finnas har vi möjlighet att ta hem den!


Möhippan hos Ljudolf går till så här:

Bruden guidas ner i studion tillsammans med sina vänner på ett sätt hon aldrig någonsin kunnat tänka sig. Väl nere i studion ligger sångtexten och väntar och hon coachas igenom låten ett par gånger tills hon känner sig bekväm.

Därefter är det dags för den blivande bruden att inta sångbåset där lurar, mikrofon, sångtext och hennes förvalda låtbakgrund är riggade. Hon får sjunga igenom sin låt 3-6 gånger, varpå det är dags för alla vänner att komma in i båset för att köra med i refrängerna!

Efter att sånginsatserna är klara börjar vår inspelningstekniker att mixa ihop de olika tagningarna, där de bästa bitarna klipps ihop till en låt på er skiva. Medan mixningen pågår kan ni i hippan slappna av i studion, kanske dricka något gott och pusta ut efter er insats!

En snygg och stilren, men framför allt fantastisk skiva får ni med er i handen innan ni beger er ut mot nya äventyr;
Är det kanske den inofficiella bröllopsdansen, eller partylåten som ska fortsätta att förgylla er möhippekväll?

Hur lång tid tar det och vad kostar det?

Att spela in en låt i Ljudolf tar 1 timme och det kostar 1300:-, då allt ovanstående ingår. Vill ni t.ex. spela in fler låtar eller ha mer tid på er går det bra att ringa, eller kika in på hemsidan där mer prisuppgifter finns.
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!