BröllopsGuiden
Matsällskapet - Catering & Festvåning
Bild 1 av 4
Matsällskapet - Catering & Festvåning
Bockholmsvägen 1 / Himlabacken 4
170 78 Solna
TEL: 08-660 57 55
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
Bröllop i Stockholm

I bröllopstider trivs vi som bäst. Matsällskapet Catering är specialister på att skapa läckra menyer till såväl stora som små bröllop. Vi planerar och levererar catering till bröllop i Stockholm med omnejd. I vår egen festlokal i Solna, Bergshamra hjälper vi dig att förverkliga dina idéer och tankar inför bröllopsfesten.

Catering till bröllop

Matsällskapet Catering kan hjälpa er med endast maten eller offerera ett helt bröllopspaket. Vi har samarbete med en rad olika festlokaler i Stockholm. Vi hjälper er med allt som behövs för att skapa ditt drömbröllop – boka bröllopslokal, leverera bröllopsmenyer på catering, hyra in porslin och bygga tält för bröllopsfesten. Våra erfarna kockar lägger sista handen vid maten på plats och vår proffsiga serveringspersonal ser till att bröllopsgästerna är nöjda. Dukning, dekorationer och inbjudan är också mycket viktiga komponenter till bröllopet. Våra duktiga florister och dekoratörer har lång erfarenhet av alla slags bröllop.

Nu har vi komponerat färgrika bröllopsmenyer och bröllopsbufféer tillagade med säsongens råvaror av högsta klass. Om ni önskar så levererar vi även kvalitetsviner från våra egna leverantörer.

Bröllopsfest i vår festlokal i Solna

I vår ljusa festvåning med utsikt över vattnet har vi dukat upp till många romantiska bröllop. Genom stora fönster har alla gäster nära till både vattnet och naturen. Lokalen är lätt att anpassa och möblera efter era önskemål och den rymmer upp till 150 personer. Den stora terrassen är som gjord för en brudskål med släkt och vänner. Matsalen dukas alltid med vackra vita linnedukar och linneservetter i en färg ni önskar. Önskar ni stolsöverdrag, blomsterarrangemang eller en unik bordsdekoration så kan våra erfarna florister och dekoratörer ge både inspiration och idéer.
Omsorgsfullt skapar våra kockar bröllopsmenyer av högsta kvalitet efter säsongens råvaror. Ur vår vinkällare serverar vi viner som passar till säsongens bröllopsmenyer. Som avslutning på bröllopsmiddagen och början på dansen serveras enligt traditionen en bröllopstårta. Vi har öppet till kl.01.00 och sista beställning i baren är kl.00.30 och musiken stängs ner. Önskar ni förlängt öppettid så går det också att ordna.
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!