BröllopsGuiden

Orbaden Konferens & Spa

Orbaden Konferens & Spa
Bild 1 av 7
Orbaden Konferens & Spa
Gamla Orbadenvägen 86
820 11 Vallsta
TEL: 0278-621500 FAX: 0278-45541
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
Boende & Restaurang
På Orbaden Konferens & Spa erbjuder boende i mysiga hotellrum.

RESTAURANGEN MED NORRLANDS VACKRASTE UTSIKT

Vår restaurang håller öppet dagligen med frukost, lunch och middag.

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser. Om det är den vackraste i Norrland tycker vi att du ska bedöma själv. Att köket dessutom är renommerat för sin matlagningskonst, gör inte saken sämre. Välutbildade kockar, omsorgen om råvarorna, de höga kraven på hygien och miljö gör ätandet till en njutning. Menyn har ofta inslag av ortens specialiteter. Vällagad husmanskost är viktig men vi låter oss också gärna influeras av det internationella köket. Vi väljer att i första hand använda lokal- och närproducerade råvaror.

I den nybyggda restaurangen har vi möjlighet att ta emot upp till 250 gäster.

Spa & Relax
Vår spa-anläggning i Orbaden är en naturlig och självklar plats för återhämtning av både kropp och själ. Varva behandlingar med stärkande promenader i den underbara miljön. Njut av en promenad på stranden i soluppgången, låna en kanot och glid ut på älven, eller flyt i vår 35 gradiga mineralsaltspool som är till nytta för både in- och utsida.

Den europeiska spaupplevelsen består av fyra hörnstenar: Hälsosam mat, fysisk träning, mental träning och kroppsbehandlingar. På Orbadens Spa erbjuder vi allt detta.
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!