BröllopsGuiden
Skansens Restauranger
Bild 1 av 7
Skansens Restauranger
Djurgårdsslätten 49-57
115 21 Stockholm
TEL: 0)8 566 370 06
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
Ni ska bara fokusera på varandra på Er bröllopsdag och slippa oroa Er för maten, drycken och serveringen.
Vi hjälper Er med allt från brudskålen till vickningen efter middagen. Att planera dagen tillsammans med brudparet är viktigt för oss då vår strävan är att Ni ska bli absolut nöjda.
Vill ni ha något speciellt till middagen, kanske en annorlunda upplevelse eller något annat utöver det vanliga? Vi diskuterar gärna lösningar med er.
En vis person har sagt att om man inte skiljer sig under bröllopsförberedelserna lever man ett lyckligt liv. Vi vet att många känner stor osäkerhet inför planeringen av vad som kanske är den viktigaste dagen i livet och därför vill vi som professionella festarrangörer gärna hjälpa Er i möjligaste mån. Vi har möjlighet att arrangera en bröllopsmiddag som passar Er både vad gäller storlek och kostnad.
Men vår hjälp slutar inte bara med middagen. Vi kan också hjälpa Er med alla förberedelser som att trycka inbjudningskort och ordna transport med häst och vagn till och från kyrkan. Vi förser Er med goda råd och tips om vett och etikett inför Er stora dag.
Här kan ni titta på The Classics spela en härlig bröllopsklassiker i vår fina lokal den Gustavianska Våningen.
Självklart går de att boka både lokalen och bandet till ert drömbröllop!
Här kan ni titta på våra bröllopserbjudande för i år!
Kontakta gärna vår bokning så berättar vi mer:
Tel. 08-566 370 00
eller mail. info@skansensrestauranger.se
Låt oss hjälpa er med er stora dag!

Vill ni ha något speciellt till middagen, kanske en annorlunda upplevelse eller något annat utöver det vanliga? Vi diskuterar gärna lösningar med er!
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!