BröllopsGuiden
Vanbruun
Bild 1 av 7
Vanbruun
Fabriksgatan 10
503 38 Borås
TEL: 033 400 60 70 (öppet 8.00-21.00 varje dag)
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
VANBRUUN AB är ett svensk företag som startade hösten 2013. Vår idé är att erbjuda vigselrelaterade smycken till priser långt under våra konkurrenter. Vi har Sveriges bredaste utbud av certifierade diamanter och har konstant över 100 000(!) diamanter att välja från med hjälp av vår unika sökfunktion, detta till extremt låga priser. Kombinera med smycken tillverkade för hand av hantverkare i England och Sverige i de ädlaste metallerna och du kan känna dig trygg över att ha gjort ett klokt val.

Alla våra varor skickas oavsett vart mottagaren finns, fullt försäkrade samt med expressfrakt paketerade med största omsorg i en mycket exklusiv förpackningslösning.

Vi vill att ni skall känna er trygga när ni handlar från oss, därför har vi en av marknadens längsta returpolicys, ni får oavsett orsak returnera era produkter till oss inom 90 dagar, och returkostnaden, den står vi vi för. Alla diamanter åtföljs av ett certifikat utfärdat av tredje part som intygar att diamanten är konfliktfri samt äkta.

Kontakta gärna oss vid frågor!
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!