BröllopsGuiden
Wapnö Slott
Bild 1 av 3
Wapnö Slott
Wapnö Gård 215
305 91 Halmstad
TEL: 035-2990390 FAX: 035-12 55 98
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
Fira bröllop och övernatta på Wapnö Gård!

Byt ringar med varandra på Wapnö Gård utanför Halmstad. Här finns festsalar i romantisk och rogivande miljö för så väl den stora bröllopsfesten som det mindre firandet med de närmaste.

Låt vigseln äga rum inne på Slottet, ute i vår vackra park eller i någon av de närbelägna kyrkorna, Vapnö eller Holm. Ni skapar sedan era första minnen som man och hustru i fina rum med anor från 1300-talet.

Wapnö jobbar med helhetslösningar för bröllopen på Slottet. Allt ifrån blomsterdekorationer i lokalerna och på borden till avec och bröllopstårta ingår i kuvertpriset. Vår omtänksamma personal dukar borden med linnedukar, linneservetter och vackert porslin. Vi månar om att ni skall få det bröllop ni drömmer om! Som alternativ till bröllop på Slottet kan man även ha sin bröllopsfest i Wapnös Magasin. Ett charmigt spannmålsmagasin från 1800-talet som numera används till fester och bröllopsarrangemang. En mysig byggnad där man kan skapa härliga fester i en gammaldags miljö.

Vi förmedlar gärna övriga tjänster i samband med ert bröllop som fotograf, brudbukett, musik i olika former, frisör och färdmedel. Allt kan ordnas och planeringen ligger i vana händer.

Var klimatsmart, välj oss på Wapnö.
Nästan all mat kommer från vår egna gård samt att slott och hotell värms upp av gårdens egna biogasanläggning!

Välkommen till Wapnö!
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!