Linnea
&
Karl
Välkomna!

 

Nu har vi bestämt oss för att bli man och fru! 

Vi skullle vilja fira detta med en stor midsommarfest. Det ska vara en härlig avslappnad stämning där alla får komma och vara precis som dom är! Vi viger oss på midsommaraftons eftermiddag kl.16.00 och därefter blir det "traditionell" midsommarfest med en härlig buffé, underbara människor och snaps såklart. Vi kommer befinna oss på en gård utanför Landskrona som heter Fredshög. Information om hur ni tar er dit respektive därifrån finns under rubriken Praktisk Information i spalten till vänster.

 

För de långväga gästerna finns det rum för övernattnig på gården tillsammans med brudparet och närmsta anhöriga. För mer information om ankomst osv. ring Linnea eller Kenneth. 

 

Då midsommarafton lätt blir en lång dag och natt och ännu längre pga vigsel så kan ni redan i förväg veta att det inte kommer bli någon lång sermoni utan vi kommer lägga fokus på själva festen.

 

Vi hoppas att ni hittar allt ni letar efter på denna sidan och skulle det vara något så tveka inte att höra av er! Vi ser fram emot att dela denna dagen med er!!!

 

 

Puss & kram på er

//Linnea & Kalle