25 Augusti 2012 Carl-Mikael & Louise
Blogg
Skriv gärna en ingress här till bloggen. (Här är er personliga bröllopsblogg som ni båda kan skriva i inför och efter bröllopet.)

72 dagar sedan bröllopet..

Oj vad tiden går! Nu har vi alltså varit herr & fru i 72 dagar och det känns bara mer och mer fantastiskt för var dag som går! Vigselringen är en lycklig påminnelse av den bästa dagen i mitt liv och jag tittar på den flera gånger om dagen bara för att återuppleva känslan.

Den 25/8-2012 sa vi "ja" till varandra ute i trädgården på baksidan av Garpenbergs Slott. Molnen skingrade sig klockan 15 då vigseln började och solen sken på oss då vi närmade oss våra nära och kära. Det var otroligt mycket känslor och jag minns att jag aldrig känt mig lyckligare. Jag kunde inte sluta le då jag stod där och såg på min blivande man. Tårarna rann på några håll men då 4-åriga brudnäbben oroligt utbrast: "Vart är din ring Carl??!" då jag, Louise fick min ring då släppte nervositeten och lyckan var bara enorm.

Solen fortsatte skina över oss då alla skålade för brudparet och vi avnjöt en härlig timma med mingel och fotografering. Alla gäster förevigades genom den stora gruppbilden på slottstrappan innan regndropparna föll. Medan regnet smattrade på avnjöt vi en fantastisk 3-rätters middag och tal från nära och kära som bjöd på många vackra ord och mycket skratt! Jag kunde inte sluta le utan njöt bara av allt och alla.

Tårta och avec serverades utomhus i den friska sommarkvällen under en stjärnklar himmel. Och vilken tårta sedan! Trots en 3-rätters middag fick vi alla i oss minst en stor bit var. Jag hade gärna tillbringat hela kvällen ute i det orientaliska tältet i trädgården men bröllopsdansen väntade.. Och där blev nog ingen besviken, vi bjöd dock inte på någon skön vals - men väl dans, sång, inlevelse och kärlek.

Denna dag var fylld av kärlek, glädje, värme, lycka, tårar och romantik. Alla kramade om varandra, var kärleksfulla mot varandra - ja, man märkte att det var bröllop. Kärleken sprudlade åt alla håll. Vår dag hade inte kunnat blivit bättre på något sätt. Slottet omgavs av en sådan mysig, vacker och skön atmosfär. Personalen var hjälpsam och otroligt trevlig. Garpenbergs Slott, det blev ett drömbröllop utan dess like.

Alla nära och kära - det går inte att tacka er alla nog. För att ni delade denna dag med oss och för att ni betyder så oerhört mycket för oss. 

 All kärlek till er - från oss

 

Skrivet 2012-11-05 20:54:27

Kommentera inlägget ovan

1 vecka kvar...

Nu är det pirrigt i magen på riktigt. Det som varit innan är ingenting mot vad som nu känns inom mig. Om en vecka denna tid då är vi man och hustru... Åååh det känns helt ofattbart och alldeles underbart!! Carl ska bli min man och jag, hans hustru. Trodde nog inte att vår kärlek kunde bli större, men det kan den - den växer konstant och att föreviga vår kärlek genom denna vigsel känns så självklart och vackert.

Det har varit en hektisk tid de senaste veckorna, mycket att ordna och hålla koll på inför bröllopet. Ringa hit, betala den, vika program och samtidigt hinna njuta. Vissa stunder har det varit svårt att hinna med alla dessa saker men vi har ändå gjort det väldigt bra. Det kommer bli en fantastisk dag, på alla sätt.

Vi har hunnit med att avverka både möhippa och svensexa. Min möhippa var alldeles perfekt! Mina tjejer hade fixat det precis så som jag tänkt mig hur en möhippa ska vara. Inga pinsamheter och förnedringar, bara skoj och en mysig dag tillsammans! Champagnefrukost i Stadsparken, manikyr & pedikyr på M-berg, Lunch på stadsträdgården, Sumobrottning i Stadsparken (såklart! :) och sedan fick jag åka motorcykel till Avdala där det vankades pool-party och grillning. Tack tjejer för en underbar dag!:) Bildbevis på att jag hade kul :

Carl's kommentar efter sin svensexa var "Jag överlevde" och "Skönt att den är över".

Vigselringen hämtades idag och den är helt perfekt. Så vacker! Carls kostym hämtades igår i Stockholm och den satt som en smäck efter lite justeringar hos skräddaren. Han blir SÅ stilig!! Och min klänning hämtades från kem-tvätten igår... Tillbaks till sömmerskan på måndag för att laga det som gått sönder. Cry Håller tummarna för att det inte är mer än det jag redan sett..

Om en vecka smäller det kära vänner! En vacker vigsel och en härlig fest väntar oss! Jag längtar, trots pirret...  :)  Ses då! Kramar Louise

 

Skrivet 2012-08-18 16:55:38

Kommentera inlägget ovan

Besök på Garpenbergs slott!

 

Vi ligger tyvärr lite efter i uppdateringen här på bloggen så här kommer ett mycket försenat inlägg om vårt besök på Garpenbergs slott den 17-18 maj.

Vid ankomsten bjöds vi på fantastiska scones och annat gott eftermiddags fika innan vi fick en rejäl rundtur på slottet av Maria i sällskap med de andra "afternoon tea" gästerna. Kul att få höra lite historia till de olika rummen och till Garpenbergs by. Herrgården/slottet har varit med om en hel del och de nuvarande ägarna har verkligen gjort ett bra jobb med inredning och uppfräschning.

Sedan fick vi sitta ned med Maria (ägare och bröllopskoordinator) och vi fick en chans att ställa alla tusen frågor vi hade och även bara prata allmänt om bröllopet. Det är så sjukt mycket att tänka på..!! Det kändes viktigt och otroligt skönt att hon tog sig tid att sitta ned med oss.

 

Till middagen fick vi ett specialdukat bord lite avsides från de andra gästerna, riktigt romantiskt! Och där fick vi provsmaka middagen som vi hade tänkt ha på bröllopet...  Wow säger jag bara! Ni kommer inte att bli besvikna! :)

 

Efter en god natts sömn i ena flygeln gick vi en liten promenad till sjön ( finns sandstrand t.o.m!) kikade på hotellet och spanade in potentiella platser för bröllopsfotografierna.

 

Vi älskar Garpenberg bara mer och mer och det känns så fantastiskt att få dela detta ställe med er nära och kära. Och att få bli man och hustru här är STORT.

 

 

 

 

 

 

 

Skrivet 2012-07-12 15:59:11

Kommentera inlägget ovan

Vigselring!

Idag blev det stundande bröllopet än mer verkligt då vi beställde min vigselring! Med bara 47 dagar kvar till vigseln så var det på tiden.. :) Cederins guld på Köpmangatan fick sig ännu en inhandling från fam Görtz-Hedén då vi även köpte våra förlovningsringar där år 2009.

Det blir bara jag som får en ny ring, Carl ville enbart ha kvar sin förlovningsring med upp-putsning och vigseldatumet ingraverat. Vilken ring jag får sen då! Exakt en sådan jag sett i mina tankar... Fast ännu bättre då denna är verklig!

Det är en underbar känsla att ha det stundande bröllopet framför oss. Som en perfekt avslutning på denna sommar. Jag längtar något oerhört. Men vill samtidigt inte att denna planering och längtan ska ta slut :) Vi njuter så ofta vi kan och pratar om bröllopet väldigt ofta är hemma. Vi hoppas att Ni också längtar!

Skrivet 2012-07-09 22:30:15

Kommentera inlägget ovan