Emma
&
Christoffer
Möhippa

Jag hade min möhippa onsdagen 21/7. Dagen började kl 10 då det kom en (för mig) okänd man och plingade på dörren. Så det var bara för mig att hoppa upp på hans motorcykel:) Efter en liten tur så slutade resan inne i stan där några av vännerna väntade med frukost, chamagne och jordgubbar. Och så fick jag byta om förstås:)

Jätterosa tights, en väns dotters rosa tyllkjol, ett vitt linne med texten 11 dagar kvar i frihet. Och självklart så hade jag en liten slöja och en tiara

Efter frukosten så blev det dags för uppdrag ute på stan. 1.Hitta en man som kan sätta upp håret på mig 2.Hitta en man som kan sminka mig 3. Hitta en man som kan måla mina naglar. Ja, ni kan säkert föreställa er hur jag såg ut när alla uppdragen var klara:)Senare så fick vi skjuts av en urtjusig zebrarandig folkabuss med texten soon to be married och burkar släpandes bakom. Det gick inte att missa oss:)

Hem till vårat hus där jag fick duscha av mig och sen blev det lunch. Efter det så blev jag ompysslad som aldrig förr:) En vän som målade mina naglar, en som målade tånaglarna, en som sminkade mig och en som fixde friyren. Sen åkte vi och tog lite bilder på mig i underkläder! Lite obekvämt ver det men jag tror att det kan vara kul att ha.

Sen blev det middag på en resturang inne i stan där vi blev kvar till ett-tiden.

Det var en helt perfekt och oförglömlig dag, coh skulle jag glömma nåt så kan jag alltid kolla på nån av de 800 bilderna som togs under kvällen:)