24 Augusti 2019 Erika & Andreas
Förlovning

 

Jag (Andreas) hade funderat ett tag på om och i så fall när jag skulle fria. Att jag tyckte om henne väldigt mycket efter 9 år var det ingen tvekan om. Men att fria var ändå ett stort steg. Jag sköt det hela framför mig ett tag tills jag hade bestämt mig för hur jag skulle göra det. 

Planen blev att vi skulle åka till Torekov och ha en dag tillsammans med bad, spa och god mat. Fin tid tillsammans som skulle mynna ut i att jag gick ner på knä och frågade henne om hon ville gifta sig.

Så på Erikas födelsedag uppvaktade jag henne med lite presenter och information om att följande lördag skulle vi hitta på något roligt ihop och att hon inte skulle boka in något annat. 

När lördagmorgon kom packade vi ihop våra grejer och begav oss iväg. Men först ett litet stopp på den lokala macken där jag tankade bilen full med bensin så att vi hade soppa att ta oss till Torekov. Det var bara ett problem.

Vår bil går på diesel... 

Istället för vidare färd fick jag bjuda på en glass så att vi skulle ha energi i kroppen att orka putta ut bilen till den kommande bärgningsbilen. 

 

    

När bilen var inlämnad och vi var tillbaka i lägenheten fick jag snabbt styra om planerna. Efter en handling och lite fix fick jag med mig Erika på en cykeltur till Västra stranden där vi njöt av en härlig picknick i strålande solsken. När jag kände att oddsen för ett ja var som bäst, satte jag mig på knä och frågade om hon ville gifta sig med mig. 

Lycklig är jag,
att hon sa JA! 

Kvällen spenderade vi på en restaurang vid havet i bedrövligt väder. Men dagen var ett minne man sent glömmer;)