06 Juni 2020 Evelina & Tobias
Om oss

Första gången vi träffades var på en domarkurs som Tobias höll i Vetlanda (2006). Just där och då kunde vi aldrig ana vad som skulle ske. Flera år senare (2011) i samband med USM (Ungdoms-SM) i Järfälla träffades vi igen. Evelina var där som domare och Tobias var där som ledare för sitt lag och vi hade lyckats få logi på samma hotell. Efter lördagens tävling hamnade vi vid samma bord och det blev en kväll med mycket skratt, glädje och uruselt biljardspelande. Tillsamman satt vi och pratade till sent på natten. Efter det beslutades det att vi skulle träffas igen. Eftersom Evelina bodde i Linköping och Tobias i Täby bestämdes det att vi att skulle träffas mittemellan, platsen blev Katrineholm måndag den 6 juni 2011. Promenad, fika, bad och utforskande av Katrineholms nationaldagsfirande blev en mycket härlig dag och den riktiga starten för oss tillsammans.

Då vi var bosatta på olika orter blev det en hel del pendlande under det första tiden. Ett halvår efter vi träffats var det slut på tågresandet. Evelina flyttade upp till Stockholm (in hos Tobias) och tog steget hon länge funderat över dvs att plugga på GIH (Gymnastik och Idrottshögskolan). 

Efter Evelinas studier (2013) landade vi i Gustavsberg på Värmdö och Tobias bytte jobb till en ny förening och ett (som Tobias farmor skulle sagt) "riktigt" jobb som lärare på Lillsved. Under denna perioden blev det också klart att vi skulle gå ifrån ett par till att bli familj. I oktober 2014 föddes Hannes och precis som alla föräldrar undrade vi nu vad man gjorde innan man fick barn (?).

På skottdagen 2016 tog Evelina mod till sig att fråga om Tobias ville gifta sig. Efter det har det tagit lite tid, Tobias ursäkt har varit att han inte fick någon ring...

Ett par år efter Hannes ankomst blev det åter dags att flytta - till Hovmantorp, en ort som Tobias lämnat och egentligen aldrig funderat på att flytta tillbaka till. Ibland blir dock inte allting alltid som man har tänkt sig.

Efter uppstarten i Småland med ny "stad", nya arbeten och renovering av huset var det i augusti 2018 dags för Hampus att göra entré i vår familj.

Så, 4 år efter att Evelina frågade är det nu dags för Tobias att äntligen få sin ring och vad passar inte bättre än gifta sig 6 juni, samma datum som när allting en gång började...