15 Juni 2019 Fransesco & Lisa
Om oss

Vi träffades för första gången på ett boxnigspass på Atlantis, vi snicksnackade lite efter träningen och därefter dröjde det inte många dagar innan Frasse tog första kontakten.

Vi började dejta lite hösten 2016 det gick lite trögt med den 22 deecmber bestämde vi att nu är det vi, nu kör vi :)

Vi planerade en 3,5v lång resa till Thailand i Mars och dagarna innan avfärd flyttade jag in i huset. 

Därefter har allt gått i ett rasande tempo. Det har blivit en hel del resor under våra knappt 2,5 år tillsammans, hela 10 resor till både Europa och Asien.

På vår årsdag den 22 december 2017 hade vi en mysig trerättersmiddag hemma. Jag hade överraskat med blommor och paket men jag hade inte fått något av Frasse. Halvvägs in under middagen säger han att vi går till julgranen så ska du få en present. Min första tanke var "ah, han har glömt köpa något till mig så nu får jag en tidig julklapp". Vi hämtar en förbestämd present och sätte oss vid bordet igen, jag tänker att det är något smycke men jag trodde aldrig att det skulle vara förlovningsringar i asken <3

Antar att ni vet svaret på hans fråga ;)

Under hösten 2017 till hösten 2018 gjorde vi en stor renovering av hela huset och tillsammans köpte vi massa nya möbler och har gjort huset till vårt. Däremellan hann vi såklart med en del resor också ;)

Så en kall söndag i Januari, då kom frågan av Frasse 
"Vill du gifta dig med mig?" 
-"Jaaa"

Därefter har allt gått i ett rasande tempo. Vi gjorde ett stort förarbete och la mycket tid på planering under vår Thailandsresa. Vi konktakade lokaler, cateringfirmor, kyrka osv. 

Vi kommer få en otroligt härlig vår med planering av VÅR dag tillsammans med vår toastmaster och toastmadame.