18 Maj 2019 Josefine & Simon
You are invited

Välkommen in

Efter närmare 10 år tillsammans bestämde vi oss för att överraska oss själva och er med ett bröllop, det var väl på tiden! 

Eftersom bruden är vida känd för att vilja göra allt lite extra invecklat (och brudgummen sällan protesterar) kommer bröllopet kommer att gå i en anda av vad som kan beskrivas som 20-tal, art deco och vintage inspirerat av välkända fenomen som "Downton Abbey" & "The Great Gatsby"

Hur det kom sej att vi valde detta tema kan ni läsa mera om i "downton" rubriken till vänster!

Den som vill är välkommen att klä sej inspirerad av temat, med smått eller stort, en detalj eller en hel outfit. Är det inte din grej? ingen fara! Tänk i linje med "Mörk Kostym" dock fritt färgval, och viktigast av allt att DU känner dej fin.  Kika gärna i vår inspirationsmapp för 20-tals stilen.

Glöm inte bort att O.S.A till någon av oss senast 31.3

Josefine: 050 3031430

Simon: 040 5073722

eller via valfri modern kommunikation, typ messenger eller snigelpost. Den insatte vet dock bättre än att försöka kontakta bruden på whatsapp.

Gällande inbjudan så gäller den av utrymmesskäl i första hand familjens vuxna, har ni problem med att ordna barnvakt eller har ett knytte för litet att lämna bort - hör av er så försöker vi fixa plats!

Här på vår sida kommer vi efterhand att fylla på med välbehövlig information om bröllopet, så titta in då och då vetja.

Vi ses snart igen, hälsningar Simon & Josefine