29 Juni 2019 Veronica & Jakob
NU ÄR DET KÖRT

Han kommer inte undan.

Vi gifter oss den 29 juni 2019 och ni är 53 personer inbjudna. Helt galet. "De närmsta" sa vi om gästlistan, och ja, vi älskar er allihop. Vi hoppas att ni vill fira med oss.

På den här sidan kommer vi att lägga upp mer information om till exempel vigselplatsen samt plats för efterföljande middag och fest.

UPPDATERING 190421

Kära gäster! 

Vi är så glada att ni vill komma på vårt bröllop ❤

I skrivande stund är det 38 underbara människor som anmält att de kommer. Det är riktigt roligt att vi blir så många!

BRUDSKÅL och middag efter vigseln hanteras av toastmastrarna Edvard Madouas och Gustav Sundgren. Du anmäler i förväg om du vill hålla tal, spexa, få ett telegram uppläst eller liknande via sms (0765 672 605) eller mail (gustavsundgren@gmail.com). Anmälan sker senast 16 juni.

Ni behöver också anmäla eventuella ALLERGIER och specialkost om ni inte redan gjort det. Det gör ni till Veronica på telefonnummer 0730498095 eller mail bergh.veronica@gmail.com.

Det är 21 personer som anmält att de vill bo på herrgården. Vi löser middag till fredagen samt frukost + lunch till lördagen och frukost/brunch till söndagen. Allt är av det enklare slaget. Kostnaden för boendet och maten blir då 450 kronor per person för hela helgen, fredag till söndag. Det här swishas till Veronica på telefonnummer 0730498095 senast 31 maj.

Det finns sängkläder att låna om ni inte har med egna. Det kostar 100 kronor extra och ni behöver inte tvätta det själva när helgen är slut (det är en service som vandrarhemmet tillhandahåller). Meddela Veronica detta så ser vi till att det finns i ert rum när ni kommer.

Var och en ansvarar för att det egna rummet är städat och alla hjälper till att städa de allmänna ytorna på söndagen så som exempelvis toaletter och duschar.