BröllopsGuiden
BRÖLLOPSGUIDEN I ANNONSSAMARBETE MED HUMMINGBIRD.SE

Res på smekmånad med rosa skimmer

Fira kärleken med en resa till romantiska St Lucia, Aruba, Anguilla, Maldiverna, Seychellerna, Mauritius, La Reunion, Antigua, Tobago, Bonaire, Sri Lanka eller Barbados. Låt smekmånaden bli livets höjdpunkt med oförglömliga ögonblick av lust och lycka.
Det finns många olika upplevelser som kan locka. En av de mest populära är att fira smekmånaden ombord på en kryssning ute till havs. Njut av vacker havsutsikt och betrakta soluppgångens ljuva härlighet direkt från hytten. En smekmånadsresa som inkluderar allt som ni någonsin kan önska. Vill ni verkligen njuta av två världar och inte kan bestämma er? Att resa till Guadeloupe och fortsätta den romantiska färden på en kryssning är en skön kombination, med avkoppling och bara fokus på att få vara tillsammans.
paradisstrand

Andra populära resmål som passar utmärkt till just smekmånad/bröllopsresa är Maldiverna, Barbados eller Seychellerna som tar er med på en lustfylld kärleksstig i paradisisk miljö. Tre helt olika resmål men alla med var sin charm. Maldiverna som lockar just med boende i de charmiga vattenvillorna som står på pålar ute i lagunen. Börja dagen med att hoppa i vattnet, snorkla bland färgglada fiskar, innan ni sätter er till bords för att njuta av en häpnadsväckande frukost. Seychellerna som lockar tack vare sin otroligt vackra och romantiska miljö. Tänk er de mest kritvita sandstränder som inramas av mjuka stenbumlingar som ligger som pärlband längs med strandremsan. Den gröna frodiga naturen och blomsterprakten pryder Seychellernas örike och fyller alla våra sinnen med vällust. Mauritius är en annan grön ö som ligger som en underbar diamant i Indiska Oceanen inte långt utanför Afrikas kust. Här möts man av en skön mix av kulturer, värmande leende befolkning och stränder som bjuder in till barfotalyx. Här finns inte mindre än 115 olika charmiga resorts och vi rekommenderar alltid att man ska boka all inclusive för att kunna få chansen att koppla bort, äta vad man önskar när man vill och välja och vraka fritt från menyn. En enorm lustkänsla att just ”inte behöva betala” för den lyx man väljer på resorten. Välkommen att upptäcka dessa diamanter av upplevelser i Indiska Oceanen.
Vill du veta mer om kärleksresor till exotiska destinationer? Bli inspirerad? Spana in våra inspirationsresor här: Bröllopsresor
paradisstrand

En annan grönskande pärla som lockar många som vill fira smekmånad på tu man hand är just St Lucia som ligger i Karibien / Västindien. Denna västindiska pärla glittrar vackert för er båda. Här finner ni grönska, tropisk regnskog och sagolika stränder. En perfekt miljö för att vara på tu man hand. Varva ner tillsammans i behagligt klimat och lyssna till ljudet av susande palmer. Låt havsbrisen omsluta er och se fram emot livets långa vandring tillsammans. St Lucia bjuder på magnifika naturupplevelser i form av tropisk regnskog, rikt fågelliv, magiska vattenfall och skogbeklädda vulkaner. De 700 meter höga bergstopparna Pitonerna finns sedan år 2004 med på Unescos världsarvslista. Resor till St Lucia
En annan fantastisk romantisk plats och ö är Antigua som är känd för sina kritvita mjuka lena sandstränder, inte mindre än 365 hittar du här på Antigua. Upptäck de många stränderna med egen hyrbil, hitta er egen strand och tillbringa dagen med varandra och bara njut av dagen. Besök utsiktsklippan Shirley Heights på södra Antigua och häpna över den fantastiska utsikten. Varför inte njuta av kvällens goda middag just här där man på söndagarna erbjuder grillmeny och underhållning med lokala artister?
Visste du att just Antigua och St Lucia är en perfekt kombination om ni vill ha det bästa av två världar i en och samma resa? Resa till Antigua och St Lucia
paradisstrand

Kanske vill ni överlämna bröllopsbestyren till researrangören och gifta er på stranden kanske på Mauritius eller i Karibien. Njut av den varma atmosfären, god mat och dryck, lånpromenader längs stranden, spa, massage och stilla meditation under stjärnklar himmel. Välj bland flera spännande resmål för din smekmånad och låt Hummingbird Lifestyle Travel skräddarsy hela evenemanget enligt era önskemål. Med smekmånad ombord på en kryssning kan ni vigas till havs. Påbörja livets resa ombord på kryssningsfartyget. Något att minnas senare i livet då ni färdas framåt i storm och i stiltje. Kärlekens vägar är oändliga. Kryssningserbjudanden för det oförglömliga bröllopet som för alltid för er samman.
Rosa champagne till frukost, ljuva dagar i lugn och ro på stranden och romantiska middagar med tända ljus i vacker miljö. Njut av en delikatessmåltid med hummer i Anguilla, ägna er åt vattensporter och betrakta tusenåriga indianmålningar i Aruba, beskåda buddhastatyer och religiösa målningar i grottor på Sri Lanka eller bada i magnifika vattenfall i Mauritius. Upplev oförstörd natur i Seychellerna i Indiska Oceanen eller låt er fascineras av de fantastiskt vackra vyerna i Maldiverna. Kryssningen i Karibien tar er med på en färd med utsikt över glittrande, kristallklart vatten. Nu börjar den eviga kärleken att blomstra. Välkommen att boka er romantiska bröllopsresa, honeymoon eller om ni helt enkelt bara vill komma bort och umgås på tu man hand. Vi är glada att få förtroendet att hjälpa er med planering, rådgivning och goda tips för er kommande resa.

Kommentarer