Logo

Bröllopsresan

3 romantiska resmål


Romantisk weekend eller bröllopsresa

Paris, Venedig och Rom i all ära, men bröllopsresan som blir romantisk på riktigt är den du gör tillsammans med din kärlek – oavsett var ni åker. Men det är klart, det är ju inte fel om man råkar hamna på ett ställe som redan är som bäddat för romantik.

Paradiset Six Senses Yao Noi, Thailand

Det är inte konstigt att utsikten från Six Senses på ön Yao Noi ofta beskrivs som en av världens absolut vackraste vyer. Detta är drömmen för nyblivna bröllopspar som längtar efter exotisk miljö, sol och romantiska stränder. Ni kan välja att bo i något av de 56 exklusiva privata hus som finns; alla med en tillhörande så kallad ”evighetspool”. Njut av spa-behandlingar, romantiska middagar och av varandra. Tanken bakom namnet Six Senses är att ett besök skall fylla era fem sinnen för att ni ska kunna uppnå ett ”sjätte sinne” - en känsla som förmodligen inte är svår att ana efter en bröllopsresa i detta paradis.
www.sixsenses.com

Det hemliga kärleksnästet på Gotland

Det så kallade "Kärleksnästet" är känt av få. Ni får inte ens en vägbeskrivning förrän ni anländer till Gotland. En röd Folka cabriolet väntar er och med hjälp av den tar ni er själva till ”gullstugan”, där ni ska bo. Här är ni fria från allt vad stress och störande grannar heter. Det är bara ni två, havet och en stuga fylld med romantiska tillbehör. Här finns ingen elektricitet eller rinnande vatten; ni värmer er med hjälp av varandra och vattnet finns utanför dörren. Ni har en uteplats med vilfåtöljer, hängmatta, eldplats och grill. En frukostkorg för två med lokala läckerheter ingår och en korg med trerätters middag kan beställas om så önskas.
www.karleksnaste.se

Oändliga möjligheter i Södra Afrika

Södra Afrika uppfyller kriterierna för hur många beskriver sin drömdestination, här finner ni perfekta platser att starta ert liv som gifta. För er som vill uppleva något speciellt under er smekmånad är möjligheterna oändliga. Att ena dagen njuta av en romantisk champagnefrukost i bushen eller spana efter The Big Five svävandes i en luftballong för att nästa dag prova viner i världsklass på någon av de många fantastiska gårdarna i vindistriktet. För de mer äventyrliga lockar kanske Namibias väldiga sanddyner eller dykning i Moçambique. Med fördel avslutar ni er resa på Mauritius eller Seychellerna för avkoppling vid Indiska Oceanens stränder.
www.sydafrikaresor.se