BröllopsGuiden
BRÖLLOPSGUIDEN I ANNONSSAMARBETE MED VENUU.SE

Sveriges 10 vackraste bröllopslokaler
för ert drömbröllop

Det viktigaste beslutet inför bröllopet är att hitta Den Rätte – detta gäller även festlokalen. Er stora dag kan firas i en rustik sekelskiftesvilla, på en romantisk herrgård eller kanske ett sagolikt slott. För att ytterligare sprida bröllopsinspiration samlar denna artikel Sveriges 10 vackraste bröllopslokaler som garanterar er en oförglömlig fest.
Läs vidare och bli förtjust!
Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden


Saltsjöbaden
Kapacitet: max. 200 sittande/stående.

Förutom att vara ett lyxigt spa och hotell erbjuder Grand Hotel Saltsjöbaden en vacker inramning för ett bröllop i skärgårdsmiljö. Beläget nära Stockholm City i en hotellbyggnad från 1800-talet med en atmosfär som andas svensk Riviera.

Läs mer om Grand Hotel Saltsjöbaden
Bergendals Herrgård

Bergendals Herrgård


Sollentuna
Kapacitet: max. 78 sittande/stående.

Sagolika bröllop arrangeras på Bergendals Herrgård, avskilt belägen vid lugnet av vatten och natur. Perfekt för stora och små bröllop både sommar- och vintertid. Det är möjligt att anordna vigseln i den vackra festsalen eller ute vid gårdens brygga och park.

Läs mer om Bergendals Herrgård
Ekensdal / Stora Salen

Ekensdal / Stora Salen


Nacka
Kapacitet: max. 140 sittande / stående.

En unik sekelskiftesvilla med ljus och elegant design som enkelt möjliggör dekorering enligt bröllopstema och färg. Belägen vid vattnet med vacker utsikt över Stockholms inlopp, endast 15 minuter från Slussen. Beroende på antalet gäster kan ni välja mellan Ekensdals större eller mindre bröllopslokal.

Läs mer om Stora Salen
Konsthallen

Konsthallen


Sorunda
Kapacitet: max. 100 sittande / 200 stående.

För det där perfekta rustika och lantliga bröllopet är Konsthallen ett ypperligt val med dess charmiga detaljer och takbjälkar i trä. 50 minuter från Stockholm City hittar ni denna unika festlokal med en stor gård och flexibla lösningar för en lyckad fest.

Läs mer om Konsthallen
Skansen / Gustavianska Våningen

Skansen / Gustavianska Våningen


Stockholm
Kapacitet: max. 120 stående / sittande.

Kristallkronor och vackra detaljer – Gustavianska Våningen är en klassiskt inredd bröllopslokal med strålande utsikt över Stockholms Stadsgård. Lokalen är ansluten till Restaurang Solliden och består av två salar samt entré med gott om plats för mingel, middag och dans.

Läs mer om Gustavianska Våningen
Kristinehovs Malmgård

Kristinehovs Malmgård


Stockholm
Kapacitet: max. 80 sittande / 120 stående.

För er som vill ordna bröllopet med centralt läge samtidigt som ni vill njuta av en lugn och tidlös miljö är bröllopslokalen på Kristinehovs Malmgård det perfekta valet. Malmgården består av en vacker trädgård samt ett flertal salar och utrymmen för middag och dans.

Läs mer om Kristinehovs Malmgård
Auktionsverket Kulturarena

Auktionsverket Kulturarena


Göteborg
Kapacitet: max. 280 sittande / 600 stående.

En magisk arena från 1892 i hjärtat av Göteborg med ett flertal festlokaler, varje rum med slående unik design. Här skapas oförglömliga fester och lyxiga middagar där endast fantasin sätter gränserna för ert bröllop.

Läs mer om Auktionsverket Kulturarena
Dockyard Hotel

Dockyard Hotel


Västra Frölunda
Kapacitet: max. 100 sittande / 150 stående.

Dockyard Hotels festlokal ligger i anslutning till stämningsfulla restaurang Reveljen, i en perfekt kombination av land- och havsmiljö. Njut av en utsikt över Göteborgs inlopp och minska er stress inför bröllopsdagen med hjälp av hotellets bröllopskoordinator och mångsidiga bröllopspaket.

Läs mer om Dockyard Hotel
Världskulturmuseet

Världskulturmuseet


Göteborg
Kapacitet: 300 sittande / 1000 stående.

På Världskulturmuseet finns festlokaler med design och arkitektur i världsklass. Här erbjuds ni och ert sällskap högklassig service samt en underbar stämning i ett öppet utrymme med fantastisk utsikt.

Läs mer om Världskulturmuseet
Örenäs Slott

Örenäs Slott


Glumslöv
Kapacitet: max. 200 sittande / 300 stående.

Ordna bröllopet i unik slottsmiljö med naturen nära till hands! Örenäs Slott försäkrar er en oförglömlig fest i vackra och anrika rum med utsikt över Öresund. Här kan ni avnjuta en god bankettmeny samt stanna i slottets gästrum efter en lyckad fest!

Läs mer om Örenäs Slott
Vill du se fler alternativ på lokaler? Hitta och boka den perfekta lokalen enkelt på Venuu.se – Sveriges största bokningstjänst för bröllops- fest- konferens- och eventlokaler. Över 1400+ lokaler med tydliga bilder, pris och beskrivningar, 100% gratis bokning.
Se mer bröllopslokaler: Bröllopslokaler i Stockholm | Bröllopslokaler i Göteborg

Kommentarer