BröllopsGuiden
ÄMNE I FORUMET: Vigsel Starta ny tråd
29 jun 2012 11:02       2 svar    1595 klick

Borglig vigsel utomlands 12/12

Lundqq
Antal inlägg: 2
Loggade in: 10 jul 2012
Utloggad
Hej! Jag och min sambo vill gifta oss utomlands den 12/12, borgligt då vi inte är med i kyrkan. Vi planerar att vara utomlands ca en vecka då vi har en liten hemma (har ej bestämt om vår som ska följa eller ej). Vill bara vigas utomlands och sen ha en härlig semester. Behöver tips på var man kan vigas! Letat som en galning men utan att hitta något. Vill helt att allt ska bli så billigt som möjligt, så vi tänkte boka resa och boende själva och sen boka vigseln själva eller via något tjänst? Behöver även vittnen på plats då vi reser själva. Ett alternativ är att viga oss på Arlanda innan resan, men hellre utomlands. Tips, någon??
carolove
Antal inlägg: 3
Loggade in: 29 mar 2012
Utloggad
Skrivet 23 jul 2012 12:11

Hej!

Jag bor i Chamonix på sommaren å jag kan verkligen rekommendera denna underbara plats bland berger för ett vinterbröllop!! Längre ner länkar jag till ett företag som är baserat i Chamonix och som anordnar bröllop runt om i Frankrike och även i Italien. De har en hemsida på svenska: http://www.mittbrollop.com/hem/ och en på engelska: http://www.hautewedding.co.uk/

 

Om du vill gifta dig i till exempel Chamonix så flyger easyjet till Geneve från Stockholm billigt flera gånger i veckan. Lycka till med bröllopsplanerna!! :)

Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!