BröllopsGuiden
26 nov 2012 10:47       5 svar    1670 klick

Ringen!

vinkelbodafoto
Antal inlägg: 2
Loggade in: 05 dec 2012
Utloggad

Ringen! 

Jag älskar min förlovningsring. Min fästman frågade sin mamma om han kunde få en släktring att ge till mig när han skulle fria. Han letade bland mina ringar och hoppades att den skulle passa. Och det gör den MEN det skulle behövas tas ut ett snäpp för att sitta bättre på fingret. Är det någon som har tips på vilken smyckesbutik man bör gå till, är det olika priser för sånt och är det dyrt?

Min underbara ring är en ring som hans mamma fick av sin mormor när hon var ung. Den är enkel med tre stenar i, perfekt för mig. Nu ska jag försöka att matcha den med en vigselring. även där behöver jag lite tips på smyckesdesigners att gå till. Vill inte att det ska bli alldeles för dyrt men jag vill ha något speciellt som matchar min ring. Guldfynd och de traditionella butikerna tycker jag inte har något som jag vill ha. Vill ha något unikt. Tar gärna emot tips där!   

JoFina
Antal inlägg: 2
Loggade in: 02 dec 2012
Utloggad
Skrivet 02 dec 2012 18:28

Besök din lokala juvelerare, kan de fixa det definitivt. Om det är dyrt, kan jag inte säga, men det låter som en air av betydelse "family syfte".

alexochnina
Antal inlägg: 42
Loggade in: 04 feb 2014
Utloggad
Skrivet 14 dec 2012 07:59
Eftersom du bor i Sthlm så rekommenderar jag Vasastans guld på Sveavägen (t-bana Rådmansgatan). Där köpte vi våra ringar, min fästmans ring var färdig men mina tillverkade guldsmedsbutik. Han är jättetrevlig och har bra priser så prova där!
Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!