BröllopsGuiden
24 jul 2007 23:58       7 svar    1523 klick

Fantastisk önskelåt till blivande maken???

daisy
Antal inlägg: 89
Loggade in: 24 aug 2007
Utloggad
Har hela tiden tänkt att be killen som ska spela på bröllopsfesten att som överraskning spela en låt för min älskade. Nån gång under kvällen när dansen kommit i gång...en fullständig kärlekslåt som visar hur mycket jag älskar honom och hur underbar han är...typ spelkillen ber gästerna att göra plats på dansgolvet och så säger han att det nu ska spelas en sång från bruden till hennes man...

Problemet är att jag inte fått ro att fundera ut nåt och det känns sorgligt att kanske inte kunna genomföra detta. Det är bara 3 dagar kvar att komma på nåt...

En hyllning till en man från en djupt förälskad kvinna??? Nån som har nåt tips??? *pleeeease*
famlyth
Antal inlägg: 217
Loggade in: 29 jan 2013
Utloggad
Skrivet 25 jul 2007 10:20
Alla klassiska låtar som mång har som solosång under vigseln fungerar ju toppen till detta ändamål. Ta er favorit artist och enm romantiskt låt av han/henne, det skulle jag göra.

Spontant kommer jag på. "Av längtan till dig"/Åh mins inte vad hon heter., "För att du finns", "Att älska dig", "Du är allt"/Sonja Aldén, "Du är min man"/Helen sjöholm, "Älskling du är som en ros"/Klassikern, "Sommarens vackraste vals"/Zarek mm.
En lite svängigare är "Upp över mina öron" med Orup *ler*

Hoppas att du finner något som stämmer för just dig. Lycka till!!
// Mia
frk matsdotter
Antal inlägg: 181
Loggade in: 07 okt 2007
Utloggad
Skrivet 25 jul 2007 13:09
hej alla! jag snikar in mig lite i denna frågeställning !!!

jag hörde låten du är min man med helen sjöholm för första gången dagen efter jimmis frieri. då lyssnade jag mest till refrängen, och bestämde mig då för att sjunga den för jimmi på festen. jag har absolut ingen bra sångröst, men det är det bästa sätt jag kan komma på att visa hur otroligt mkt jag älskar honom. jag menar, jag gör ju bort mig inför 100 pers!
min fundering är om texkten verkligen passar sig. den går ju nåt i stil med att "fast du inte tror du räcker till", och på ett annat ställe "jag vet att du gör så gott du kan"...
nu passar det iofs in på min lite osäkra älskling, men jag tror nog inte att han har tvivlat på just oss någongång. kan jag verkligen sjunga denna sången?

ett tips till dig är ju annars shania twains "from this moment". en otrolig ballad. där hon sjunger om att de för alltid ska älska varandra. med alla andetag etc! (den ska faktiskt min kompis sjunga i kyrkan för oss. det bestämde vi när vi gick i skolan tillsammans för 7 år sen då jimmi o jag förlovade oss!!!)
daisy
Antal inlägg: 89
Loggade in: 24 aug 2007
Utloggad
Skrivet 25 jul 2007 13:12
tacktack!!!

sjöholms är fin, twain låter toppen.........måste leta upp o lyssna!

Fler tips???

hälsn daisy (idag riktigt hysterisk)
daisy
Antal inlägg: 89
Loggade in: 24 aug 2007
Utloggad
Skrivet 26 jul 2007 00:40
Tror det blir Kärleken är m Jill Johnsson. Supervacker och vi gillar henne mycket båda två. Tror det blir fint... *tårar igen*
daisy
Antal inlägg: 89
Loggade in: 24 aug 2007
Utloggad
Skrivet 26 jul 2007 18:11
Trubadur/dj/spelkillen blandar gitarr med inspelat, men just den här låten vill jag ha i original. Känns helt rätt nu, har pratat med honom också så han vet vad han ska säga osv. Härligt med en liten surprise!
Du måste vara inloggad för att svara på inlägget!