BröllopsGuiden

hpor

« Mars 2021 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2010-06-03 22:47:05

länge sedan man skrev här. ! Min Brudklänning:)

OjOj va tiden gå fort nu är de mindre än 3 månader kvar och sis ja skrev va väla förrra året kommer inte ihåg hehe..

Nu börja de närmar sig bröllopsdagen riktigt pirrigt. ush känns som man aldrig kommer att hinna med allt hur mycket som helt att göra. mycket små saker som ska fixas till lokalen vi ska vara i efter kyrkan.

Ha äntligen hittat en hur fin brud klänning inte alls lätt. ja köpte en billigt förra året men kände inte rätt med den och ha letat och letat och nu ha ja beställt den så nu få ja vänta i 5-8 veckor på att den ska sys upp. dryga veckor att vänta vill ju prova om den blir bra :) ja hoppas verkligen de. Riktigt trevliga personer som ha denna butik och webbplats. De ha hur mycket som helst och ännu mer i butiken än va de finns på hemsidan. De är att rekomendera :) Tiaror till alla tärnor och mig och slöjan och underkjol är även de beställd. Dekorationer till lokalen är nästan allt fixat. Även tärnonas klänningar är beställda och snar klara :) är en riktigt bra hemsida de med.

Nu är de bara underhållningen,  att klänningarna passa alla, fixa lokalen, fixa förrätten och fixa efterrätten och tårtan men de är sånt man gör dagen innan typ. Inte då underhållningen och klänningnarna de är något vi måste ha innan :)

Smink är beställd hår uppsättningen är beställd. va är de med hm de finns tusen andra saker som ni som håller på eller ha gift er vet om :)

Mycket folk blir de iallafall större än va vi hade trott från början. Både min snart man och jag trodde inte så många ville och kunde komma :) men iåförsäg de är ju bröllop så alla vill väla komma på de :) ca 105 personer ha tackat ja :)

Gu va ja skriver hehe men behöver skriva av mig lite. tänkte se hur man lägger upp bilder hm......

Ha lagt in flera bilde på bla. tärnklänningen oms är upp sydd :) och tiarorna som är beställda etc.