BröllopsGuiden

Tess&mark

« Juli 2020 »
TI ON TO FR
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

POSTAT 2007-06-07 07:03:54

Vaken!

Det här e första gången på länge som jag e vaken den här tiden och särskilt utan väckarklocka!  HAr så mkt att göra idag så det e inte klokt! Känner mig riktigt krasslig men måste till kontoret o hämta en del grejjer ändå.

Ska även försöka borja skriva på presentationeerna idag också och uppdatera vår hemsida men det honner vi  ju aldrig! 

Nu ringde Marks väckarklocka! Får se när han vill ta sig upp den sömntutan!

Kram

POSTAT 2007-06-06 23:20:31

Kär o galen!

Sitter och myser och lyssnar på gamla kärlekslåtar, min sambo blir nog galen snart för jag kanske ska tillägga att jag måste skråla med i alla låtar och jag är ingen skönsångare direkt!

Det finns så många fina så det e svårt att bestämma vilka vi ska ha till kyrkan så ajg tänkte samla ihop alla bra och samla i en mapp och sedan lyssna igenom dom tillsammans med min skrutt.

Haft en trevlig dag med mkt bröllopsprat osv, men var helt slut när jag kom hem men satte ändå igång att stryka jag vet inte hur många skjortor! Kommer nog drömma om strykjärn eller nåt så mkt som jag sstrukit, Men det är skönt när det är gjort!

Börjar känna mig riktigt krasslig, säkert bara för att jag fusksjukskrivit mig på fredag, då e jag väl sjuk på riktigt istället!

Nä ska väl försöka få lite sömn så jag orkar komma upp i morn för måste till jobbet o hämta papper, har nog flera dagars arbete som ska va klart på måndag så det e stress som gäller!!!!!!!!!!!

Kram

 

POSTAT 2007-06-05 22:32:18

Gäsp gäsp!

Idag skulle min ena tärna gå o kolla klänningen men när jag ringde henne så hade hon skjutit upp det till fredag, Det gör mig lite stressad, Har sagt att vi snart bli tvugna att ta vilken klänning som helst.

På bröllopsfronten är det annars ganska lugnt, några få saker att fixa men inte mkt. stressen börjar lägga sig lite, men det ät klart man tänker på det jämt men kände att ajg behövde liten paus från allt plus att jag har monstermkt pappersarbete denna vecka!

Föresten, för en stund sen frågade min sambo om jag ville ha en möhippa om det är en lugn sådan. Han e för söt han, tror han tänker få folk att ha det för mig! Men vi hade försig sagt att vi inte skulle ha nåt sånt. Men vi får se!

O imorn e man ledig, ska bli skönt!

Kram kram

POSTAT 2007-06-04 18:50:42

Varnad av sjukgymnasten!

Var hos min sjukgymnast idag, fast det känns mer som att gå till enpsykolog eller något liknande för hon vägrar att låta mig träna eller något sådant förutom mina dagliga promenader förns jag slutat jobba som personlig assistent.  Hon tycker inte att min kropp är tillräckligt stark för att lyfta folk hit o dit, vilket för sig är sant.

Vi pratade även en hel del om bröllopet för hon förstod att jag som är ett kontrollfreak planerar för fullt. Jag sa till henne att jag snart har allt klart och sista månaden ska jag bara njuta men jag förstår ju att det inte är bra och att stress gör så att man får ännu mer besvär.

Så nu har jag lovat henne att försöka lugna ner mig och även min sambo  som nu har sagt att vi får ta en dag och göra allt klart som går att göras klart.

Får se hur det går med detta, men det löser sig säkert, jag måste försöka tänka att det inte gör något om det är något som inte blir som jag planerar osv...

 

Kram kram

POSTAT 2007-06-03 21:01:03

Hem ljuva hem!

Har varit i Stockholm hela helgen och nu så är det skönt att vara hemma igen. I lördags var jag på dop, min systers dotter döptes! Det vsr första gången jag träffade henne eftersom jag sällan är i Stockholm nu för  tiden. Jag vet inte vad det är med mig men den senaste tiden är jag så känslig så jag började nästan böla i kyrkan.

Det var väl antagligen sinnesstämningen i kyrkan plus tanken att jag snart själv ska stå där framme. Mesiga jag!

Det var kul att hinna träffa familjen en gång till innan bröllopet.

Efter dopet var jag o Mark på söder och åt middag, jättemysigt att sitta ute i det fina vädret! Sen träffade vi några vänenr och tittad på matchen. En riktigt trevlig dag!

I dag var det inte en lika bra dag... men den började bra allafall. Jag träffade hon som ska vara min tärna och hennes pojkvän och åt lunch ute i värmen. Jättetrevligt och mycket bröllopsprat. När vi skulle åka hem och hade kommit på tåget så var det någon annan som satt på våra platser. Men det visade sig att vi hade bokat biljetterna till igår så det var en dags gamla biljetter!!   Det löste sig men vi fick sitta i restaurangvagn nästan hela resan.

När vi  kom till  vår port så frågad eMark  mig om jag hade nycklarna men jag trodde att han hade dom.

Detta kunde inte va sant! Vi hade glömt nycklarna kvar i Stockholm. Snacka om panik!  Det löste sig till slut, Marks föräldra kom och lämnade nycklarna och nu är det lugnt, skönt att denna dagen är slut snart...........

Kram kram

 

POSTAT 2007-05-31 12:18:06

Panik!!

Nu har äntligen min ena börjat fatta att det är stressigt med attfixa tärnklänningarna!

Den ena är lugn, hon säger att om hon inte skulle hitta någon så skulle hon i värsta fall sitta uppe hela natten och sy en klänning och jag vet att hon skulle göra detoxå.

Den andra tärnan mejlade mig idag att vi måste fixa en klänning i helgen för hon skulle visst åka till England o vara där hela sommaren.

Grejen e att jag inte ens är här i helgen, jag ska ju till Stockholm. Men nu börjar jag strunta i att klänningarna ska vara identiska, Bara de är gröna och helst samma sorts grön.

Ja ja ska bli spännande och se om hon hittar någon i helgen.

Blir inte lugn förns det är gjort.

POSTAT 2007-05-30 22:06:42

Nä du man blir ju galen!

Puh kan inte Sova! Har så mkt tankar i huvudet så det går bara inte! Har testat alla knep o inga funkar! Ska det forsätta så här så blir jag väl galen på riktigt!!  Har ju så mycket att göra imorn!  Måste till revisorn plus att jag måste jobba igen, har varit borta från kontoret rätt mkt denna vecka ju.

Sen ska jag och min blivande svärmor gå och kolla på blommor, ja mark ska väl oxå med om han inte lyckas hitta på nån smitningsplan! Det kan jag förstå.

Inte lätt för honom att behöva höra på två kacklande, panikslagna galningar, den ena värre än den andra.

Nej nu får jag försöka koppla bort tankarna så att jag kan få min skönhetssömn!

Och på fredag åker jag till Stockholm!

Ska bli så kul o träffa lite vänner och släkt. Vi ska ju på dop på lördag då min systers minsting ska döpas. Egentligen har vi inte tid att åka iväg men Mark har inte träffat min syster så vi tyckte att  det var bra att träffa henne innan bröllopet. Vi lär ju ändå inte hinna prata med henne så mkt på bröllopet ändå.

Nej

POSTAT 2007-05-30 09:59:12

Trött

Så nu har jag kommit hem efter att jag har jobbat natt. Är alldelles för snäll så har tackat ja till massa jobb i sommar. har nämligen sagt upp mmig för ett halvår sedan men de har ingen vikarie så då e jag så dum som tackar ja.

Men men , nu e jag allafall hemma, så skönt!  E lite stressad för dom sär himla tärnklänningarna som inte är fixade. HAr tjatat i flera månader men inget har hänt! Försöker att inte tänka på det men det är svårt. Det e det enda som stressar mig just nu. Men men, det löser sig nog på nåt sätt.

Nu ska jag vila lite

Kram

POSTAT 2007-05-28 15:29:39

Nerver som gelehallon!

Jag tror jag håller på att bli galne!

Idag är det exakt två månader kvar och jag börjar redan bli nervös! Hur ska jag klara bröllopsdagen? Jag tycker så synd om min stackars Mark, han får höra mitt bröllopsprat hela tiden, kan inte tänka på annat, har till och med svårt att koncentrera mig på det jag ska göra nu på jobbet.

Stackars de som får stå  ut med mig dagarna innan. Särskilt de som kommer tillbringa de sista timmarna innan bröllopet, alltså min frisör, Emma och Petra. Tur att de är så lugna själva! 

Hjälp!!! Jag vet att jagkommer att gråta som en tok men tänk om jag svimmar! Det vore en mardröm!

Håller på att leta häst o vagn och DJ men är ute för sent, allt är bokat och vi vill ju inte åka limo.  Vi lurade i mina svärföräldrar attvi skulle ta våra cyklar eftersom vi aldrig drar nånstans utan dom. Mina blivande svärföräldrar tyckte inte att det var en bra idé. Hade dock varit annorlunda!

POSTAT 2007-05-27 15:08:37

Hemma igen

Efter ett 26 timmars pass är jag äntligen hemma igen. det tär verkligen på en att jobba så länge!

Men en sak som är bra är att jag fått till mitt festprogram  allafall och då är en sak till ur vägen.

En dålig sak är att jag inte får tag i någon dj. Jag är för sent ute =(.  Men det löser sig nog. Mark har ett djprogram i datorn som mixar av sig själv, bara vi bestämmer all musik innan.

>Det är bara två månader kvar tills jag gifter mig. Kommer kännas konstigt sen. Vet liksom inte vad jag ska göra då.  Har planerat i ett år och sen är det bar slut.

Jaja

Kram kram

FÖRSTA SIDAN   < 5 6 7 > SISTA SIDAN (7)