BröllopsGuiden

111001s blogg

« Januari 2021 »
TI ON TO FR
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

POSTAT 2011-10-04 11:58:07

Ett perfekt bröllop!!

NU är det gjort... Efter ett SAGOLIKT bröllop har vi nu blivit man och fru... VILKEN UPPLEVELSE!! Har svårt att hitta ord. Känns lite som att det var en film... utan tvekan en av de bästa eller förresten DEN BÄSTA romantiska komedin jag någonsin sett... Känns overkligt när jag tittar tillbaka på alla kort som nu börjar hagla in från gästerna... Det hade inte kunnat bli bättre... Jag är så obeskrivligt nöjd och lyckan är total! Om jag ska rada upp lite av alla lyckämnen för er så finns det en risk att det blir väldigt väldigt långrandigt... men det tänker jag minsann göra ändå!! Smile

1/10 2011

J.D.C och tärnorna anländer till sviten där jag sitter och förbereder mig inför bröllopet... Underbar känsla att få spendera denna stund med dessa otroligt fina människor... Perfekt uppladdning! Och HERRE GUD va fin jag kände mig när J.D.C var färdig med mig... och tärnorna(!)... Vilken talang hon har denna fantastiska stylist!!

 

 

Ulriksdals slottskapell... Vilken känsla! Perfekta vigselplatsen! Vigdes av bästa prästen som vi någonsin träffat... UNDERBART! Alldeles lagom religiöst... Otroligt vackert! Är så nöjd och stolt över att både mannen och jag lyckades få ur oss våra självskrivna löften till varandra... så naket och sååå underbart att få berätta för alla våra nära och kära om våra djupa känslor för varandra... UNDERBAR sång av den blixtinkallade söta Carla!! Den perfekta vigseln!!

 

 

Limousinfärd med min nyblivna man... Underbar stund, vilken känsla!!

Ulriksdals Wärdshus... Gudomligt god mat och dryck!! Enormt vacker plats att ha bröllopsfesten på. Stämningen går inte att beskriva... sprudlande glädje, enormt fina och glada gäster, vacker dukning.... Rörande och underbara tal till oss. En Toastmaster som skötte sig exemplariskt. Fantastisk glädje och lycka kvällen igenom!!

 

 

Och avslutningsvis...

Duktig Barnvakt! Med ett barn som var sååå duktigt i kyrkan så vi knappt trodde att det var sant....

Bästa bröllopsfotografen på plats... även med framme vid altaret i slottskapellet... Sååå värdefullt!

Vädret... Utan tvekan den vackraste höstdagen jag nånsin har upplevt(!)... strålande solsken, dagen lång, från en klarblå himmel.... Gick i min baraxlade klänning hela dagen och kvällen... Overkligt!

Jag är såååå nöjd såååå nöjd!! Det var den bästa bröllopsdagen... hade inte ens kunnat drömma om att den skulle bli så underbar och så himla bra... LYCKAN ÄR OCH VAR TOTAL FÖR MIG! Känner mig helt obeskrivligt lycklig. Och jag skulle inte vilja göra om det(!) Kan liksom inte bli bättre!! Upprepar igen (med risk för att bli ENORMT tjatig)...

 LYCKAN ÄR TOTAL!! 

Jag är nu gift med världens bästa man!!

Smile