BröllopsGuiden

macks blogg

« Juni 2021 »
TI ON TO FR
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

POSTAT 2012-08-05 21:59:19

Möhippa!!!!

Wow! Vilken underbar dag jag fick igår! Kan fortfarande inte fatta det.... Blev riktigt grundlurad och jag fattar fortfarande inte hur de lyckades med allt!

I fredags var jag och M på dejt i Köpenhamn hela dagen. Vi turistade, åt gott och avslutade med en timbuktu- konsert på tivoli. När vi kom hem runt midnatt märkte vi att något inte stämde. Hade någon varit i vår lgh? Massa kontiga "spår".... Vi somnade iaf och på morgonen skulle M passa sin systerdotter och jag skulle äta frukost med min mamma och syster. Hade en känning av att det faktiskt kunde vara dags för svensexa, så när M chef beordrade in honom blev jag lite orolig. Men min syster lugnade mig och sa att hon hade pratat med hans bestman så allt var löst. OK- bra!

Vi satt på caféet och hade det mysigt. Drack kaffe och snackade bröllop. Kunde inte släppa lyckan för att M skulle ha sin dag och att vädret var helt underbart...

Vi betalade och gick ut... Då möts jag av alla mina fina tjejer! Blev så paff! Min syster sa att det inte var svensaxa idag utan MÖHIPPA! jäklar... Hade verkligen ingen aning.

Jag fick en hjälm med en tiara på, en underbart fin cykel och sen började en av de bästa dagarna i mitt liv!

Kan inte med ord beskriva lyckan jag hade i kroppen hela dagen (och natten) men jag kan kortfattat berätta vad vi gjorde.

Champagne-frukost utanför stadsteaten, beyonce- stiletto- dans, häng i västra hamnen med lunch, vin som flödade, mycket skratt och en del uppdrag. Solen sken och alla bara satt och njöt. Efter det styrdes kosan till mina föräldrars hus där de tände ljus och jag fick massage i ca 1 timme, manikyr/pedikyr, makeup... you name it. Efter det blev jag utledd på terassen och där hade de dukat upp värsta kräftskivan! En underbar middag och även denna måltid bjöd på massa skratt och en del tårar. Kan inte beskriva hur mycket jag älskar mina vänner!

Vi gick in i vardagsrummet och min MOH sa att nu hade alla berättat hur de känner mig- nu var det min tur att visa hur väl jag kände dem! Ögonbindel och hörlurar på. Sen skulle jag genom att känna på mina vänner säga vem de var + att de hade en regnrock på sig. Men plötsligt sätter de mina händer på en bar manskropp! Jisses vad nervös jag blev! Upprepade flera gånger att dett ju inte var M! Förvirringen var total när jag sedan kände att det var en till man som jag tafsade på. Men denna gången kände jag igen den! De tog av mig ögonbindeln och framför mig står min glada och minst lika berusade M! Och hela svensexegänget! Ännumer grundlurad! Båda hade sina dagar samtidigt och det slutade alltså med en brakfest mellan möhippan och svensexan! vi dansade fram till fyra på morgonen och vi vaknade trötta men OERHÖRT LYCKLIGA!

XOXO