BröllopsGuiden

2 sjömän

« April 2021 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

POSTAT 2013-03-10 21:21:17

Bröllopsklänning/stoppad korv del 2

Ett par månader senare var det dags för nästa stoppad korv upplevelse, (måste jobba ibland) då fick bästa väninnan följa med som smakråd. M2b hade ångrat sig att följa med, han hade till slut insett att ett par timmar i en bröllopsbutik var mer än han skulle klara av Laughing

Han skall dock ha en eloge att han erbjöd sig.

Med öppet sinne och en helt ny butik, 80 mil från den andra, kunde det finnas något här. Var ofina nog att inte ringa och beställa tid innan, vi förstod snabbt att det bör man göra, tips! men vi hade tur, det var lugnt den dagen och fick första klassigt bemötande efter det.

Klänning på, klänning av, att shoppa kläder är inte roligt i vanliga fall och nej bröllopsklänning gör det inte bättre! Klänning på, klänning av nu såg jag ut som en stoppad korv också weeee!!!,nästa ett par meter släp typ princess Nix, tubtop med spets ”överdel” som dolde armarna bra, men nej den var inte heller rätt, klänning med bling och släp, bling YES, klänningen NO.

Nu började jag misströsta trots att de hade klänningar i STORA storlekar, vilket var ju underbart i sig, en sista klänning för nu började jag tappa lusten ordentligt.

Den sista jag provade var en Nixa, a-linje formade, V-ringad fram och bak, överdelen hade spetsbroderade ”blommor”, rak enkel kjoldel med en enkel sidenblomma på sidan, när den kom på, äntligen här var den, den tar jag.

DÅ fick jag reda på priset och min (vid det laget) kraftigt överhettade hjärna fick dåndimpen, tack o lov förstod min väninna att jag tänkte helt fel det blev ett par pinsamma sekunder innan missförståndet hade lagt sig, Puh!! Den var bra mycket billigare än jag först trott. Tänk att en liten nolla har så stor inverkan.

Hängde undan den för att återkomma nästa dag med m2b.

Nu var jag och min väninna värda en underbart god lunch.

PS! Jodå, jag har kvar alla bilderna som stoppade korv men riktigt så roligt skall vi inte ha här.