BröllopsGuiden

Millimos blogg

« Maj 2021 »
TI ON TO FR
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

POSTAT 2012-02-16 10:50:14

Migrän och pannkakor

God  morgon! Vaknade i PANIK och trodde att jag hade försovit mig och såg framför mig en liten ledsen son som missat sin skridskoåknng pga av en lat och oansvarsfull mamma,som inte gått upp och stekt dom där pannkakorna som jag lovat. Jag låg kvar i sängen och funderade ut vad jag skulle kunna muta honom med för att han inte skulle hata mig resten av livet...Men väl uppe så ser jag min fina lilla gubbe,han var hemma idag för han vaknade med migrän i morse och stannade hemma från jobbet,HAN hade fixat det,Han är för HÄÄÄÄÄRLIG min man.

Vi körde en liten dejt i köket över en kaffe alldeles nyss och vi har nu bestämt att vi ska ha titan ringar,vilket jag tycker är både snyggt och framförallt billigt,han höll med...(börjar han bli en toffel?Eller såg han BARA fördelar med att hans blivande inte krävde en ring i 5000-kronors klassen?)Wink

Vi ska fixa alla ringar nya,även förlovnings ringar så dom passar i hop,och tre ringar för två tusen spänn tycker jag är ett klipp...så får det bli.

Våra inbjudnings kort kom förra veckan,riktigt snygga faktiskt.Vi köpte dom från www.optimalprint.se  vackra och enkla kort.... är lite fundersamma på när dom kan skickas ut bara...är det för tidigt än? Vi gifter oss ju inte förrän i Augusti..

Fick lite kommentarer angående mitt tivlande på LCHF kosten. Jag tror att det är sant som ni säger,det är kankse för att jag hamnat i Ketos som jag mår skumt och har man levt på högkolhydratkost i hela sitt liv så vore det väl väldigt konstigt om inte kroppen reagerade...så jag kör på ett tag till.

Klänningen får jag nog antingen sy upp eller överge,det finns ju sååå otroligt mycket fina klänningar men jag vill inte vara nån gräddbakelse,det passar inte min image riktigt:-). I Mars ska den biten iaf vara klart enligt kalendern...Det är förövrigt väldigt roligt att läsa om er andras planering och man blir lite inspirerad  faktiskt.Jag är ju dock inte en sucker av planering i övrigt,så detta är en stor utmaning för mig och min sambo,han vet inte ens hur det stavasUndecided Nu ska jag smoffa i mig lite stekt ägg och bacon....Ha en kanon dag alla fina!